torstai 30. syyskuuta 2010

Ompeleita

Tällä kortilla mukaan tämän viikkoiseen P*skikseen, jossa haasteen aiheena oli ompeleet. Ensin ajattelin feikata ompeleet, mutta loppujen lopuksi ajelin kuitenkin koneella (vähän vinkurathan nuo tikkaukset on, mutta eihän se nyt niin tarkkaa tarvitse olla...). Kokonaisuudesta tuli aika romanttinen, ei ehkä ominta tyyliäni. Leimakuva on ollut väritettynä iät ja ajat, mutta hyvä että tämäkin pääsi kortiksi asti, on nimittäin aika ensimmäisiä värityskokeiluja Promarkereilla, ja sen vuoksi tytöllä on varmaan punaiset tossutkin ;) Kuvan värit natsasivat mukavasti taustapapereihin.

Kukkiin olen tyytyväinen, sain mielestäni aika kivan "kimpun" tehtyä, yleensä tulee laitettua vain yksittäisiä kukkia. Kiinnitin ensimmäistä kertaa kukat Glossy accentilla ja täytyy sanoa, että oikeassa ovat olleet ne jotka tätä ovat kehuneet, hyvin tarttui ja varmasti pysyykin. Käytän varmasti jatkossakin.

Kiva kun poikkesit :)

lauantai 25. syyskuuta 2010

Ukille

Kortteilu on jäänyt aika vähälle, mutta tänään sain tehtyä ensimmäisen luonnoksen isänpäiväkortiksi. Ukki tuskin blogiani lukee, joten uskallan nyt julkaista tämän. Leimakuvana jälleen Lili of the Valley ja promarkereilla värittelin. Käytössä ensimmäistä kertaa muutama spellbindersin stanssi. Tuo palloreunainen kehys ei jotenkin sopinut tähän ollenkaan kokonaisena, mutta puolitettuna on ihan kiva. Ressailin reunoja ja levittelin mustetta reunoihin.

Pari viikkoa on nyt mennyt lähinnä neuloessa, mutta mitään valmista ei kuitenkaan vielä ole. Keskeneräisenä on pipoa, huivia, tuubihuivia, isoäidin neliöistä peitto...minusta on viime aikoina ollut kivempi aloittaa uutta kuin lopetella vanhaa. Jossain vaiheessahan niiden täytyy valmistuakin, kai.

Kiva kun poikkesit ja mukavaa viikonlopun jatkoa!

maanantai 20. syyskuuta 2010

Kirjanmerkki

Olen monessa blogissa ihastellut viime aikoina kirjanmerkkejä (käykää kurkkaamassa vaikka Millan ja Katin luomukset). Maissin ohjetta tutkailtuani päätin itsekin tehdä kirjanmerkin, niitähän aina tarvitaan ja aina ne on kateissa ;) Nyt pitäis vaan löytää jostain aikaa aloittaa kuvassa oleva kirja (Sofi Oksanen: Baby Jane).

Kyseistä leimaa en omista, mutta aika kiva tämä oli värittää. Tällä kertaa kimalleliimaa tuli laitettua tavallista enemmän. Pahoittelen huonoa kuvaa, kamera on miehen mukana Lapissa ja otin kuvan illalla keinovalossa kännykällä.

Kiva kun poikkesit :)

tiistai 14. syyskuuta 2010

Cherry On Top Award

Sain Rymyrinsessalta yllä olevan tunnustuksen, kiitos kovasti! Otan herkut vastaan onnellisena ja kiitän kaikkia blogissani vierailevia.

Tunnustukseen liittyi tehtävä:

Kolme asiaa, joita rakastan:
Sanaa äiti, kun sen lausuu pikkuinen tahmatassu ;)
Neulomista ja virkkaamista
Brittiläisiä pukudraamoja (Ylpeys ja Ennakkoluulo pitää katsoa joka Joulu) ja dekkareita (Morset, Lewisit ja muut uppoaa aina)

Kuva jota rakastan on kuva Millistä, koska se osoittaa että rennostikin voi ottaa  ;)


Tällä kertaa en jaa tunnustusta eteenpäin, koska aika monessa lempiblogissani tämä tunnustus onkin jo kiertänyt :)

maanantai 13. syyskuuta 2010

Tyttö ja karhu


Tällä kuvalla mukaan tämänviikkoiseen P*skikseen. Siellä inspiraationa ihana Ruskakuva. Mietiskelin vaikka mitä vaihtoehtoja ja sitten löysin oranssin pyöryläpaperin (Basic Grey "Offbeat" kansiosta) ja muistin, että minulla on tämä ihana Gorjuss-leima. Olin vähän laiskalla väritystuulella ja päätin kokeilla miltä näyttää puettu leimakuva. Ja hyvältä mielestäni näyttää, tosi kiva tekniikka. Tytön mekko siis leimattu paperille, leikattu irti ja kiinnitetty leimakuvan päälle. Karhu on myös erikseen leimattu, väritetty ja kohotettu kohotarroilla. Lopputulokseen olen varsin tyytyväinen, tuli niin ihanan oranssi kortti (vaikkei oranssi olekaan lempivärejäni). Tuo puu-taustapaperi on BoBunnyn.

One for the boys, LOTV challenge #64


This is my entry to this week's LOTV challenge "all for the boys". I coloured the lovely LOTV stamp with Promarkers. The "Lizard green" paper is from Basic Grey's "offbeat" paper pad. I have also used my new Cuttlebug and spellbinders, I am really beginning to love the machine;)

Last week I had very little time or energy to craft, since my son broke his collar bone in the daycare. Well, boys will be boys. Luckily he has started healing well and has been very courageous and a good sport. Today he went to back to preschool for a half a day. Kids are very creative, it is amazing what a little boy can do with just one hand ;)

Tällä kortilla osallistun tämän viikkoiseen LOTV haasteeseen, jossa tehtävänä oli tehdä kortti pojalle/miehelle. Leima pääsi ensi kertaa väritykseen ja promarkereilla olen taas värittänyt. Taustapaperina Leimailutaivaan tuliaisia Musta/vihreä color core paperi ja liskonvihreä taustapaperi BasicGreyn "Offbeat" paperikosta. Nauha leimailutaivaasta Heinikan myyntipöydästä ja napit olen joskus löytänyt kirpparilta. Lisänä mustia "timantteja" täydentämään musta/vihreää teemaa. Ympyrät leikattu ihanaisella Cuttlebugilla ja spellbindersin muoteilla. En ole cuttlebugiani vielä ehtinyt paljon käyttää, mutta tykkään siitä joka kerta enemmän ;)

Askarteluaikaa ja intoa on hieman laimentanut viime viikolla sattunut haaveri, poika putosi hoidossa keinusta ja mursi solisluunsa. Tähän kait voisi sanoa, että pojat ovat poikia. Poika on ollut kovin urhea ja meni tänään esikouluunkin puoleksi päivää. Ja kyllä lapset ovat sitten sisukkaita ja oppivaisia, pikkulegoilla voi aivan hyvin rakentaa yhdelläkin kädellä, jos äiti välillä auttaa rosvoille käsiraudat...;)

torstai 9. syyskuuta 2010

Valokuvakirjanen pikkutytölle

Lapsilla on ystävän synttärit ja lahjan hankkiminen jäi taas viimetinkaan. Eilen illalla yritin miettiä jotain sopivaa lahjaa ja päädyin sitten tekemään pienen valokuva-albumin. En tiedä miten mieluinen lahja tämä nyt on pienelle tytölle, mutta toiveissa on, että tähän laitetaan omia kuvia ja siitä jäisi muisto rakkaista asioista ja henkilöistä.

Paperit ovat kaikki Jack n' Jill collection:ista, leimailutaivaan ostoksia. Reunoissa Distress Inkin Vintage Photo-sävyä. Albumin pohja on myös leimalutaivaasta, Amalian myyntipöydästä.





Ja sitten vielä kortti aiemmin valmistuneista:



Kiva kun poikkesit, tervetuloa uudelleen :)

maanantai 6. syyskuuta 2010

Lisää Enkeleitä


No, askarteluksihan se taas meni ja yksi Joulukortti valmistui. Aloitin vain kokeilemaan kohokuviointia Fiskarsin kohokuviointilaatalla ja cuttlebugilla (joo, olen sellaisenkin siis ostanut...). Hioin kohokuvion hiekkapaperilla ja paperi alkoi kuin itsestään muodostua kortiksi. Leimakuva on jälleen Sugar Nellien ja väritykset Promarkareilla. Lumihiutaleleikkurilla tulee ihanaa jälkeä ja tällä kertaa laitoin vielä ruusut hiutaleiden seuraksi. Kuvassa ei taas kimalleliima ja muut tilpehöörit niin erotu. Kohokuvio tuli ihanasti esiin hiekkapaperilla.

Kiva kun poikkesit, mukavaa alkanutta viikkoa :)

sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Ensimmäinen joulukortti

Nyt on minunkin ensimmäinen joulukortti tehtynä, en ole koskaan ennen aloittanut näin ajoissa. Kortissa käytin Leimailutaivaasta ostamaani Martha Stewardin lumihiutaleleikkuria, myös paperit, helmet ja nauha ovat eilisiä ostoksia. Leimakuva on Sugar Nellien ja väritykset Promarkereilla, siivissä ja lumihiutaleissa kimalleliimaa, joka ei kylläkään näy kuvassa.

Leimailutaivaassa oli eilen mukavaa ja ostoksiakin tuli tehtyä. Ihana oli nähdä taivavien demoilijoiden töitä ja tavata muita leimailuun hurahtaneita ;)

Kiva kun poikkesit :)

torstai 2. syyskuuta 2010

Kortti hoitotädille

Ihana hoitotäti, joka on hoitanut molempia lapsiani jää huomenna eläkkeelle ja pikkuinen tyttöni ojentaa hänelle läksijäisissä yllä olevan kortin. Leimakuva on Lili of the Valleyn ja väritykset Promarkereilla.

Osallistun tällä kortilla myös tämän viikkoiseen P*skis haasteeseen, koska tämä leima on tällä hetkellä suosikkileimani, toisaalta suosikki vaihtuu sitä mukaa kun ehdin väritellä uusia Lili of the Valley leimasimiani. Mutta on tämä tyttönen aika ihana, saattaa säilyä suosikkina jonkin aikaa...

Kiva kun kävit ja mukavaa jos päätit jättää kommentin :)

keskiviikko 1. syyskuuta 2010

LOTV challenge

Tällä ihanalla Lili of the Valley keijukaisella osallistun ensimmäistä kertaa LOTV 62# haasteeseen. Teemana tällä kertaa oli ympyrät ja rinkulat, niitähän minulta löytyy. Promarkereilla värittelin ja ensimmäistä kertaa häivyttelin rajoja Blenderiä apuna käyttäen. Taustapaperi on BoBunnyn (aika ihana, eikö totta!), nauhat Tildaa, Onnea-leimasin Presentosta, Stickles-kimalleliimaa on siellä täällä, paljetteja ja puolihelmiä antamassa viimeistä silausta. Lopputuloksesta tuli aika suloinen :)

Here is my first entry to LOTV's challenge blog. The theme this week is - Dotty for circles-. The little fairy stamp is so adorable, it is my newest stamp and I really loved colouring it. I used Promarker's for colouring, the paper is BoBunny's (quite cute, don't you think) and ribbons are Tilda. Hope you enjoy my creation and thanks for looking :)