perjantai 31. joulukuuta 2010

Top 10 - 2010

Monessa blogissa on listattu tämän vuoden suosikkeja. Niinpä itsekin vilkaisin mitä on tullut tehtyä ja keräsin alle 10 itselle mieluisinta korttia (ei missään tietyssä järjestyksessä).

2010 vuodesta jää päällimmäisenä mieleen korttiaskartelun/leimailun saloihin tutustuminen, blogin perustaminen, Millin saapuminen, pojan eskarin aloitus, uusi ihana kummityttö ja monta muuta asiaa!

Hienoa Uutta Vuotta 2011 kaikille teille!


  

torstai 30. joulukuuta 2010

Lilin uusia tyttösiä

Nämä Lili of the Valleyn uudet leimasimet tulivat jo ennen joulua, mutta joulukortit veivät kaiken huomion. Tässäpä nyt muutama maistiainen ihastuttavista leimoista, näitä on vielä muutama muukin ja niistä kortteja kunhan ehdin värittelemään. Minulla ei viime aikoina ole korteissa ollut juurikaan kukkia tai edes nappeja! Epäkohta pitää koettaa korjata pikimiten ;)

Käytin näissäkin korteissa Stempelgleden kiekuraleimasinta reunoissa. Vaaleanpunaisen kortin taustapaperi on Timin Shabby Vintage paperikosta.Leimakuvan takana Color core kartonkia (herkullisesta Chocolate box paperikosta), joka on kohokuvioitu Cuddlen taskulla ja hiottu. Vihreän kortin paperit ovat vanhoja jämäpapereita, joiden alkuperää en muista. Väritykset perinteisesti promarkereilla.

Kiva kun poikkesit, huomenna sitten 2010 vuoden top-10 kortit, muistahan tulla kurkkaamaan :)

keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Vintage shabby

Joulukorttien jäljiltä on hieman tyhjä olo ja eilen piti oikein vääntämällä vääntää tämä kortti, että pääsisin irtautumaan joulutunnelmasta ;)

Paperit on color core ja Tim Holtzin Vintage Shappy paperikosta ja väreinä minulle tutut vaaleansininen ja beige. Boordi on leikattu Martha Stewardin leikkurilla ja leimat ovat ihanasta Stempelglede Grunge Collection -setistä. Kyseinen leimasinsetti toimii hyvin Timin papereiden kanssa. Teksti epätavallisesti ääriviivatarralla, kun sattui löytymään papereiden joukosta. Sopii ihan kivasti tyyliin. Vähän puolihelmiä ja timantteja koristeeksi, ei mielestäni kaipaa muuta.

Kiva kun poikkesit :)

torstai 23. joulukuuta 2010

Hyvää Joulua!

Paperia ja lankaa hiljentyy joulunviettoon ainakin muutamaksi päiväksi. Kaikille lukijoille ja kommentteja jättäneille isot kiitokset kuluneesta vuodesta. Joulun kunniaksi kävijälaskurikin pyörähti yli 5000 kävijän, vau! Blogin pitäminen on ollut hurjan antoisaa ja antanut askarteluharrastukselle aivan uutta potkua! Kiitos siitä kaikille teille!

Rauhallista ja makoisaa Joulua!
Millin ensimmäinen joulukuusi. Kuusi on toistaiseksi vielä pystyssä, mutta Millin katseesta päätellen ei enää kauaa...

Piparkakkutalo ja kuusi, jotka koristelimme lasten kanssa yhdessä.

tiistai 21. joulukuuta 2010

Viimeinen Joulukortti?

Tässä mahdollisesti tämän vuoden viimeinen Joulukorttipostaus. Vannomaan en mene, mutta eiköhän Joulukorttiurakka ole jo paketissa. Lahjoihin pakettikortteja olen vielä rustaillut ja niistä mahdollisesti tulee jouluaiheinen postaus. Tässä kortissa on ihan kiva vintage tunnelma, paperit ovat niin ihania, ettei tähän paljon muuta tarvittu.

Sitten pitääkin alkaa miettimään seuraavia askartelujuttuja. Skräppäys kiinnostaisi taas tauon jälkeen, ehkä sillä saralla saan jotain pitkästä aikaa tehdyksi...

Ihanaa ja kiireetöntä joulunaikaa kaikille :)

maanantai 20. joulukuuta 2010

Haaste hyvään

Milla haastoi minut tekemään hyvää. Haaste on lähtöisin K:n blogista. Ilomielin otin haasteen vastaan ja minun panokseni on kirkon ulkomaanavun kautta koulupuku, moskiittoverkko ja 6 kanaa niitä tarvitseville.

Haastan blogini lukijat mukaan tekemään hyvää, omien mahdollisuuksien mukaan. Hyvän tekeminenhän voi olla vaikka naapurin mummon kauppakassin kantoapu tms.

Iloista joulumieltä kaikille!

lauantai 18. joulukuuta 2010

Kynttilän valoa

Kynttilöitä on ihana polttaa näin pimeään aikaan. Lapset ja kissa tosin hieman rajoittavat meillä, mutta valvotusti aina joku kynttilä voi luoda tunnelmaa.

Ostin Adalmiinan helmestä tämän ihanan ison parafiinikynttilän, jonka tuunasin helmillä, hopealangalla ja pitsillä.

Kiva kun poikkesit :)

keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Joulukoristeita

Eilen illalla toteutin pitkään mielessä olleen ajatuksen ja tein pienien kakkupaperien avulla joulukoristeita. Näihin sai mukavasti menemään jämäpäpereitä joulukorttien jäljiltä. Nämä matkaavat tytön hoitotäteille joulukorttien lisäksi. Pojan eskariin kortit ja koristeet jo menivätkin ilman että muistin kuvata. Muutama tällainen pitää tehdä itsellekin kotiin.

Kiva kun poikkesit :)

lauantai 11. joulukuuta 2010

Gorjuss muistikirja

Välillä jotain muutakin kuin joulukortteja. Tällainen muistikirja syntyi Gorjuss 3-D kuvasta. Nämä on aivan extrasuloisia ja vähällä vaivalla saa näyttävää aikaiseksi. Poika sai kutsun eskarikaverin synttäreille ja tämä lähtee sinne kynien kera tänään lahjaksi.

Kiva kun kurkkasit :)

perjantai 10. joulukuuta 2010

Stylish Blogger Award

Jolandalta saapui tämä tyylikäs tunnustus, kiitos! On mukava kuulla, että blogistani on löytynyt jotain katseltavaa tunnustuksen arvoisesti :)
Tunnustukseen liittyi tehtävä, jossa piti kertoa itsestään 8 asiaa:
  1. Tykkään talvesta
  2. Haluaisin olla järjestelmällinen ja tehokas
  3. Onnistun siinä aika harvoin (ainakin kotona)
  4. Opin neulomaan vasta reilu vuosi sitten
  5. Taida olla välineaskartelija, kun kaikki uusi askartelun saralla kiinnostaa...
  6. Kaapit ja laatikot pursuavat ihania lankoja ja keskeneräisiä neuletöitä, mutku on niin kiva aloittaa uutta ettei vanhat aina valmistu
  7. Siskoni myy huomenna Vantaalla Joulumarkkinoilla korttejani, jännittää meneekö yhtään kaupaksi. Käsityöläisten Joulumarkkinat ovat huomenna lauantaina (11.12 klo:10-18) Kivimäentie 6, Verhoiluliike Sannis ja Eijan vanha patina - tiloissa
  8. En syö karkkia (mutta syön kyllä jäätelöä, keksejä, kakkuja jne.)
Tunnustukseen kuului myös ohje laittaa tunnustus eteenpäin 8 blogille. Tällä kertaa jaan tunnustuksen eteenpäin Maaretille, jolla on aivan ihania ja taidokkaita kortteja blogissaan, käyn siellä usein ihailemassa kaikkia valtavan kauniita yksityiskohtia ja upeaa värittämistä. Millalle, jonka blogi on täynnä kauniita kortteja ja lämmintä tunnelmaa. Ja vielä Katille, jonka blogista löytää aina taidokkaasti väriteltyjä leimakuvia ja muitakin käsitöitä/askarteluja.

Kiva kun poikkesit ja hyvää viikonloppua :)

torstai 9. joulukuuta 2010

Punaista P*skarteluhaasteeseen

En ole tehnyt kovin montaa perinteisen väristä joulukorttia tänä vuonna, mutta tässä kuitenkin yksi. P*skis haasteessa oli tällä viikolla aiheena Punainen, eli kortista piti löytyä päävärinä punainen. Tällä kortilla mukaan, vaikka on tässä aika paljon vihreääkin. Lili of the Valleyn leimakuva on väritetty Promarkereilla ja kehystetty uudella Spellbindersin stanssilla. Leimakuvan takana oleva paperi on myös leikattu samalla stanssilla, se on vain leikattu kahtia ja palaset erotettu nauhoilla.

Kiva kun kurkkasit :)

maanantai 6. joulukuuta 2010

Vielä kerran Gorjuss

Gorjuss 3-D kuvista tuli vielä tällainen Joulukortti, loput kuvat olivat vähemmän talvisia/jouluisia, joten niistä syntyy jotain muuta.

Hyvää Itsenäisyyspäivää ja kiva kun kurkkasit :)

sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Gorjuss ja jääkarhu

Nämä 3-D Gorjuss tyttöset ovat toinen toistaan suloisempia ja sopivat mielestäni Joulukortteihinkin. Kukat olen tehnyt Tampereen kädentaitomessuilta hankkimallani leikkuri/kohokuviointi setillä. Muuten olen käyttänyt vanhoja tuttuja materiaaleja. Taustalla paperi Linen Closet paperikosta, jossa onkin aivan ihania papereita ja niitä olen käyttänyt suurimmassa osassa viimeisimpiä postauksia.

Kiva kun poikkesit :)

lauantai 4. joulukuuta 2010

Jouluinen Gorjuss

Tämän ihanan Gorjuss 3-D tyttösen ostin Tampereen kädentaitomessuilta. En ole ennen tehnyt 3-D kortteja lainkaan, mutta tämä Gorjuss sai kyllä sormet syyhyämään tämänkin tekniikan harjoitteluun. Ostin messuilta muutaman muunkin 3-D kuvan ja niistä sitten myöhemmin.Kortti olikin aika nopea tehdä, koska ei tarvinnut värittää mitään ;)

Kiva kun poikkesit :)