perjantai 29. huhtikuuta 2011

LOTV #94


In Lily of the Valley challenge #94 "love is in the air". I made two cards with the theme with quite different color scheme. Colorings are with Promarkers. Thanks for looking :)

Lily of the Valley haasteessa #94 aiheena oli rakkaus. Minulla syntyi kaksi samantyyppistä korttia, kuitenkin kahdella eri värimaailmalla. Väritykset Promakerkeilla. Keltaisessa kortissa on koristeena Tim Holzin paperirosette leikkurilla tehty kukka. Stanssilla saa tehtyä kahdenkokoisia rosetteja ja tämä on niistä pienempi. Tein rosetteja aika moisen läjän iltapuhteina televisiota katsellessa, joten niitä tullee jatkossakin näkymään korteissa. Kiva kun kurkkasit :)

keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

P*skarteluhaaste #88

P*skarteluhaasteessa on tällä viikolla tarjolla resepti: 3 paperia, 1 nauha, 3 kukkaa. Tällä reseptillä syntyi minunkin korttini (jos vaan juuttinaru hyväksytään nauhaksi?). Kaikki paperit ovat Papermania Birdsong paperikosta. Kukat on leikattu retrokukkaleikkurilla ja helmet on tehty Pearl Makerilla. Yksi laserleikattu perhonen lenteli myös mukaan. Näistä aineksista syntyi keväinen onnittelukortti.

Kiva kun poikkesit :)

tiistai 26. huhtikuuta 2011

Craftican DT kortti

Pääsiäisen ajan mahtavat ilmat ja läppärin virtajohdon unohtuminen lukkojen taakse aiheuttivat pitkittyneen blogihiljaisuuden. Kortteja ja käsitöitä on jonkin verran valmistunut ja melkein valmiina, joten eiköhän tämä blogi ala taas elämään :)

Pitkästä aikaa syntyi Craftican DT kortti. Greeting Farmin Sheriffi pääsi sinisävyiseen korttiin. Tähden olen leikannut Sizzixin tähti stanssilla. Taustapaperi on Fancy Pantsin Hodgepodge ja siitä on hyödynnetty molemmat puolet. Napit ovat BG Marjoline kokoelmasta. Story liput ovat Tim Holtzin. Teksti naputeltu Dymolla. Leimakuvan väritykset tuttuun tapaan Promarkeireilla, värimaailma suoraan taustaperista.

Kiva kun kurkkasit :)

maanantai 18. huhtikuuta 2011

Pupuja ja perhosia pääsiäistunnelmissa


Eilen päivällä käytiin lasten kanssa naapurustossa virpomassa ja illalla syntyi kasa pääsiäiskortteja (niin, viimetinkaan jäi taas...). Näissä yhdistävä tekijä on eko-teema, joka parhaiten ehkä toteutuu perhoskorteissa. Niissä on käytetty ekopaperia, jämäpapereita ja aaltopahvia.Pääsiäistervehdys on kirjoitettu Wordilla ja tulostettu ekokartongille. Korteissa käytetty nauha on löytö Turkulaisesta kukkakaupasta nimeltään Vivahde. Ihana paikka ja sopivasti Presenton vieressä :)

Kiva kun poikkesit :)

perjantai 15. huhtikuuta 2011

3-D Gorjuss

Aarrearkun lisäksi tein pojan kaverille synttärikortin. Käytin Gorjuss 3-D kuvaa. Lisäksi on perhospaperia, laser-leikattu perhonen ja nauhaa. Teksti on tehty tarrakirjaimilla.

Aurinko paistaa ja kevät etenee vauhdilla. Kiva kun kurkkasit :)

torstai 14. huhtikuuta 2011

Keijutytön aarteet

Eilen oli pojan parhaan eskarikaverin synttärit ja lahjaksi vietiin aarrearkku, johon voi säilöä kaikkea pientä ja tärkeää. Arkussa oli myös glitter kyniä ja muutama namunen. Ohessa kuvia arkusta, josta tulikin aika kiva. Tuli vaan hieman kiireellä tehtyä ja päältä jäi lakkakerros uupumaan, mutta toivotaan, että kestää. Pohjana Sinooperista ostettu puurasia. Kuvia kannattaa klikata isommaksi, että yksityiskohdat näkyvät paremmin :)


Edestä
Kansi
Sivusta
Toiselta sivulta
Sisältä
Maalasin puurasian reunat vaaleanbeigellä akryylimaalilla ja liimasin paperit matt lack liimalla. Paperit ovat Graphic 45 Once upon a springtime paperikosta. Lisäksi vähän Tildan pitsinauhaa, metallikoristeita ja tarratimantteja.

Kiva kun poikkesit :)

maanantai 11. huhtikuuta 2011

Onnea kastepäivänä

Blogissa on ollut hiljaista sillä vietimme viime viikon talviloman merkeissä Ylläksellä. Eilen olimme talviloman lopuksi lasten uuden serkun kastejuhlassa. Kuvan laatu ei ole kiireestä johtuen kovinkaan hyvä, mutta ehkä tärkeimmät yksityiskohdat erottuvat kuitenkin.

Greeting farmin pupu on väritetty promarkereilla ja ilmapallo ja pilvet ovat saaneet kiiltävän pinnan Glossy Accentilla. Teksti on leikattu Spellbindersin stanssilla ja kiinnitetty nauhaan. Pieni metallikoriste on hankinta Turun Kädentaitomessuilta muutama viikko takaperin, se on liitetty korttiin Scrapper's flossilla.

Kiva kun kurkkasit :)