perjantai 24. kesäkuuta 2011

LOTV #102

Here is my card for this weeks LOTV challenge. It is based on Donalda's sketch. Thanks for looking :)

Pikainen postaus LOTV haasteeseen, siellä aiheena luonnos.

Kiva kun kurkkasit ja oikein hyvää Juhannusta :)

maanantai 20. kesäkuuta 2011

LOTV # 101


This is my entry to the LOTV challenge # 101, the theme this week is "Bring on the music". The lovely LOTV girl stamp has been coloured with promarkers. She is singing "Happy birthday to you". The colours I took from the background flower paper. Butterflies are punched with Martha Steward's punch. Thanks for looking :)

Tämän viikon LOTV haasteen aiheena on musiikki. Minulla musiikki on tuossa nuottipaperin kaitaleessa. LOTV tyttönen onnittelee laulun kera. Väritykset Promarkereilla ja värit nappasin tuosta ihanasta taustan kukkapaperista.

Kiva kun kurkkasit ja mukavaa alkanutta viikkoa.

torstai 16. kesäkuuta 2011

Bingo - haaste #15

Tällä viikolla ehdin mukaan Bingo haasteeseen ja sieltä bingoruudusta minun rivini on: Distress Ink - Ressattu - Helmi. Onnittelukortti tytölle hempeissä väreissä syntyi hirmuisen miettimisen ja jahkaamisen jälkeen. Jotenkin on inspiraatio aivan kateissa, liekkö jäänyt lenkkipolulle...

Kortin tausta on itse tehty. Valkoiselle kartongille leimasin embossaus musteella tuon kuplakuvion Impression-Obsession isolla taustaleimasimella (Paperinauhasta hankittu). Musteen päälle levitin valkoista kohojauhetta ja kuumailmapuhaltimella kohotin kolmiulotteiseksi. Sitten värjäsin kartongin kauttaaltaan Distress Inkin sävyllä Tattered Rose. Gorjuss Girl leiman värittelin Promarkereilla. Nauha on solmittu Maijun ja Heinin haarukkarusettiohjeella. Pahvinumerot olen käsitellyt Distressin Cracle paintilla (Clear rock candy). Helmet tehty jälleen pearl makerilla. Rusetin alle laitoin vielä Hello-Kitty metallikortisteen.

Kiva kun poikkesit :)

lauantai 11. kesäkuuta 2011

Passion for Promarkers # 103


This is my entry to this week's Passion for Promarkers challenge #103. In the colour challenge it was possible to choose either Brown/Pink or Brown/Blue. I chose the latter combination even though both are really nice combinations :). Colourings with Promarkers, the stamp is Kraftin' Kimmies Curtis. Thanks for looking :)

Tämän viikkoisen Passion for Promarkers haasteen # 103 aiheena oli värit. Valittavana oli kaksi ihanaa väriyhdistelmää, Ruskea/Pinkki ja ruskea/sininen. Minun valintani tällä kertaa oli ruskea/sininen ja poikakorttihan siitä tuli. Väritykset Promarkereilla. Leimana Kraftin' Kimmie Curtis.

Blogissa ei ole tapahtunut aikoihin mitään johtuen kuumuudesta, joka ei houkuttele istumaan askartelupöydän ääreen. Kaikki liikenevä energia perheen ja työn ohella on tullut käytettyä lenkkipolulla, tosin lenkille ei näin kuumalla voi lähteä kuin aikaisin aamulla tai myöhään illalla :)

Kiva kun kurkkasit ja hauskaa viikonloppua :)

keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Craftican DT-kortti

Kesäkuun ensimmäinen Craftican DT-kortti syntyi uusien välineiden innoittamana. Pitsistanssi on Cheery Lynn Design French Pastry. Stanssasin pitsikuvion valkoiselle kartongille ja värjäsin sen sitten Distress Inkin värillä "Scattered Straw". Cheery Lynn Butterfly Bundles-stanssin kuuluva perhonen on myös stanssattu valkoiselle kartongille ja värjätty samalla musteella. Taustalla kaunis 7gypsies Victoria Printemps paperi. Taustalla vielä ohut PS pitsinauhapakkauksen pitsi ja reunoissa tarratimantit.

Kiva kun kurkkasit :)