tiistai 30. elokuuta 2011

Syyshali

Suloistakin suloisempi Emerald Fairies Ebony muutti meille lauantaina Heinikan myyntipöydästä Intohimona Askartelu-tapahtumasta. Seurakseen Ebony sai syksyiset paperit jämäpaperilaatikosta, Nea-Idean tekstileimasimen, muutaman ruusun ja timanttinauhan. Väritykset Promarkereilla ja tällä kertaa olen väritykseen tosi tyytyväinen, blenderin käyttö alkaa sujua.

Kiva kun kurkkasit :)

sunnuntai 28. elokuuta 2011

Sammakkotyttö

Kraftin' Kimmie sammakkotyttö pilkkujen ympäröimänä piristää sateen tuhruista sunnuntaita. Paperit jälleen kerran Dots&Stripes paperikosta. Leimakuva väritetty Promarkereilla. Kehys leikattu spellbindersin stanssilla ja kohotettu leimakuvan tapaan tarrapaloilla, taustalla vielä punchinellaa ja teksti tarrakirjaimilla. Kukat leikkasin retrokukkaleikkurilla pilkkupaperista. Sitten vielä pearlmakerilla helmiä ja siinäpä se :)

Eilen tuli vietettyä päivää Intohimona Askartelutapahtumassa Helsingissä. Sieltä mukaan tarttui jotain uutta askarteluun ja paljon ideoita.

Kiva kun poikkesit, mukavaa sunnuntaita :)

torstai 25. elokuuta 2011

P*skarteluhaaste #105

P*skarteluhaasteessa #105 on värihaaste: vaaleansininen+valkoinen+tehosteväri. Minun tehostevärini on kraft/ruskea (ei kovinkaan yllättävä värivalinta, mutta mihinkäs sitä seepra raidoistaan pääsisi...). Taustalla Tim Holtzin sinisävyinen ruutupaperi ja päällä ekopaperille Versafinen vintage seepia sävyllä  leimailtuja kuvia. Nämä leimat ovat Aladdinen ompelu/neulonta aiheisesta setistä (kesälomareissun löytöjä Kuopiosta).

Lopputuloksesta tuli ainakin omaa silmää miellyttävä ja mukavaa vaihtelua viime aikojen värikkäämpiin postauksiin. Lauantaina olisi tarkoitus mennä käymään Helsingin Intohimona Askartelu - tapahtumassa, joka jäi viime vuonna väliin uuden kissavauvamme vuoksi. Nyt kissa on jo niin iso, että pärjännee vaikka käväisen vähän askartelemassa ;)

Kiva kun kurkkasit, ehkä nähdään lauantaina :)

keskiviikko 24. elokuuta 2011

Pinkkiä prinsessalle

Tällä kertaa pilkkuja Prinsessalle, ja kyllä, minulla on näitä pilkkuja aika monessa värissä...

The Greeting Farm prinsessa on puettu osittain pilkkupaperiin kun värittäminen ei oikein sujunut. Tähdet on leikattu Sizzixin stanssilla ja teksti on tehty tarrakirjaimilla. Nämä läpinäkyvät tarrakirjaimet ovat käteviä. Lisäksi aikamoisen näpertelyn vaatinut nauha (tehty kahdesta eri nauhasta) ja sen taustalla Punchinellaa ja reunoihin nappeja. Tästä tuli värikäs kuin karkki :)

Kiva kun poikkesit ja mukavaa jos jätät käynnistäsi kommentin :)

tiistai 23. elokuuta 2011

Golfauksesta innostuneelle

Edelleen pilkkuja, toivottavasti vielä kestätte. Nämä dots&stripes paperit ovat inspiroineet niin kovin, että kaikkiin kortteihin niitä pitää tunkea. Tämä Kraftin' Kimmien leimasin pääsi ensimmäisen kerran korttiin, väritykset promarkereilla (tutuilla ja turvallisilla väreillä). Teksti - leimasin on Amalian ja täytyy sen verran tunnustaa, että alunperin leimasin suoraan tuolle vihreälle paperille, mutta se meni ihan vinoon. Piti sitten leimata uudestaan irtopaperille ja kohottaa kohotarroilla. No, toimii noinkin. Lisänä juuttinarua ja nappeja, eli siis mun perusjutut käytössä, miten onkaan niin vaikea irrottautua omasta tyylistä.

Kiva kun kurkkasit :)

maanantai 22. elokuuta 2011

LOTV # 109 - Kiitos


Here is my card for the LOTV # 109 - Thank You - challenge. Thanks for looking.

Pikainen postaus ennen töiden aloittamista. LOTV haasteessa #109 haluttiin tällä kertaa kiitos -kortteja. En voinut vastustaa pilkullisia papereita ja auringonkukkanallea. Eilen tulikin poimittua auringonkukkia maljakkoon, joten siten aika ajankohtainen kortti. Kiitos - teksti on kirjoitettu tarrakirjaimilla ja leimakuvan väritykset Promarkereilla. Kiva kun kurkkasit :)

sunnuntai 21. elokuuta 2011

Värikästä

Tästä kortista tulikin sunnuntaiaamun väriterapiaa. October Afternoon paperit ja Lili of The Valleyn tyttönen muotoutuivat aika runsaaksi kortiksi. Ehkä vähän liiankin runsaaksi. Punainen ja turkoosi väriyhdistelmä tuli tuosta alimmaisesta paperista ja toimii ihan kivasti. Väritykset Promarkereilla ja copiceilla. Copic tusseilla värittäminen on minulla vasta harjoituksen alla, joten ihan en saanut väritettyä mieleiseksi. Nauhoja on kortissa peräti kolmea erilaista. Punaisen satiininauhan tein rusettinauhaksi, eli tein samaan nauhaan kolme haarukkarusettia. Pearl makeria tuli käytettyä runsaasti, joten ajattelin ettei muita koristeita tähän korttiin enää mahdukaan.

Rentouttavaa sunnuntaita :)

keskiviikko 17. elokuuta 2011

Kukkaistyttö

Kesälomamatkalla poikkesin myös Paperinauhan myymälässä Seinäjoella ja sieltä alelaarista tarttui mukaan tämä Sugar Nellien leimasin (ja vähän muutakin...). Leimakuva on väritetty Promarkereilla. Kiekura on leikattu Bosskutin stanssilla ja kukat on leikattu retrokukkaleikkurilla, kukkien keskustaan olen tehnyt helmet pearl makerilla. Kukkapaperi on Basic Greyn ja muut paperit ovat colorcore kartonkia.

Elämä on töihin paluun ja pojan koulun aloituksen vuoksi hektistä, mutta aina sieltä täältä pystyy nipistämään vähän askarteluaikaakin :)

Kiva kun kurkkasit :)

lauantai 13. elokuuta 2011

It's all about the Vintage

Vintage ei ole minulle se helpoin tyyli, mutta ajattelin yrittää uuden It's all about the vintage haasteblogin innoittamana. Siellä on Elokuun haasteessa sen verran ihania palkintoja, että kannattaa yrittää :)

Kortissa käytin Prima Marketing Reflections kokoelman papereita. Lintu ja lintuhäkki on leikattu kartongistaTim Holtzin mini stanssilla ja värjätty Distress ink ja Chalks leimasinväreillä. Nauha on osa nauhasettiä, jonka olen jostain messuilta ostanut. Häkin takana oleva kehys on leimattu tekstipaperin päälle ja kortisteltu pearl maker helmillä.

Kiva kun poikkesit, aurinkoista viikonloppua :)

perjantai 12. elokuuta 2011

Onnea 2-vuotiaalle

Paljon onnea 2-vuotiaalle P*skarteluhaasteelle! Tällä kertaa haasteena oli tehdä kortti 2-vuotiaalle ja tässä minun aikaansaannokseni. Kaikki paperit ovat Basic Greyn Wander paperikosta. Rattaat olen leikannut Tim Holtzin Mini Gears setillä ja värjännyt musteilla.

Kiva kun kurkkasit :)

torstai 11. elokuuta 2011

Pilkkukuume :)

Pilkulliset paperit ovat tällä hetkellä suosiossa ja tähänkin korttiin eksyi muutama pilkkupaperi. Leimana Kraftin' Kimmien keiju, jonka tällä kertaa väritin Promarkereilla ja copic tusseilla sinisin sävyin. Lisäksi pilkkunauhaa ja muutama rivi helmiä Pearlmakerilla.

Kiva kun kurkkasit :)

keskiviikko 10. elokuuta 2011

Koulunsa aloittaville - Craftica DT-kortit



Poika aloittaa viikon päästä oman koulutaipaleensa ja sen innoittamana tein Craftican materiaaleista kortit koulunsa aloittaville.

Materiaalit pääosin Crafticasta. Paperit ovat kaikki Basic Grey "Basics manilla paper pad" ja "basics kraft paper pad" paperikoista. Tarrakirjaimet ovat MM pieniä aakkostarroja. Napit ovat BG Marjolaine nappipakkauksesta. Nauhat ovat omasta varastosta. Reunat olen käsitellyt Distress Inkin sävyllä Vintage Photo. Muistikirjan sivun reunat olen leikannut Fiskarsin leikkurilla.

Muistakaa liikenteessä pienet koululaiset ja ajakaa varovasti.

Kiva kun kurkkasit :)

maanantai 8. elokuuta 2011

Pitsiä

Halusin kokeilla tehdä taustapaperia pitsileimasinsetillä ja tällainen on ensimmäinen yritelmä. Leimasin valkoiselle paperille pitsikuvioita Adirondack musteilla, kaikki sävyt ovat earthtones sarjaa. Sitten levitin paperille Distress Inkin sävyä Antique linen, aloitin levittämisen ehkä liian nopeasti leimauksen jälkeen, koska reunoista kuviot hieman suttaantuivat. Tosin ei tuo kamalasti lopputuloksessa näy. Mielestäni taustasta tuli jo niin koristeellinen, etten halunnut peittää sitä liialla koristelulla, joten koristeeksi riitti muutama rivi Pearlmakerilla tehtyjä helmiä. Onnea tekstin leimasin valkoiselle kartongille, reunoiksi leimasin Waltzin Mouse leimasinsetistä kehyksen ja Spellbinders stanssilla leikkasin irti. Myös tekstin ympärille levitin Distress Inkin Antique linen sävyä.

Vielä viikko lomaa ja ensi viikolla töihin. Tässä lomaillessa meni ohi myös blogin 1-vuotis päivä. Kiitos kaikille vierailijoille, teidän vuoksenne blogia on mukava pitää! Kommentteja on todella mukava lukea :)

Kiva kun kurkkasit :)

sunnuntai 7. elokuuta 2011

I Love Promarkers #77

This is my first entry to the I love Promarkers challenge blog. This week the theme is "Things with wings". The lovely Kraftin' Kimmie stamp I used is a new purchase. Colourings are with Promarkers and the papers are from Echo Park's Dots&Stripes collection. Thanks for looking :)

 Tällä kortilla ensimmäistä kertaa mukaan I love Promakers haasteeseen. Kraftin' Kimmien ihana keijuleimasin on tuliaisia lomamatkalta. Väritykset Promarkereilla ja paperit Echo Parkin Dots&Stripes paperikosta, joka myöskin tarttui matkaan matkalta. Kiva kun kurkkasit :)

tiistai 2. elokuuta 2011

Kunniaa :)

Lomalta pikainen postaus, koska huomasin, että edellisen postauksen kortti oli valittu viime viikolla Passion for Promarker's blogissa top 5 joukkoon! Jippii!!!! Saan siis liittää blogiini Passion for Promarker's top 5 merkin! Laitan sen näkyviin kunhan pääsen reissun päältä kotiin.

Reissussa ollaan siis taasen, mutta ehkäpä jo ensi viikolla pääsen askartelupöydän ääreen. Matkan varrelle on sattunut muutama ihana askartelukauppa ja ostokset polttelevat kasseissaan...

Kiva kun kurkkasit :)