torstai 30. elokuuta 2012

Bling Bling

Tällä psykedeelis-bling kortilla mukaan Lauran korttihaasteeseen, jossa juhlan kunniaksi haasteeseen saa osallistua millä vaan itselle mieluisalla askartelutyöllä.

Eilen illalla syntyi ainakin itselle tosi mieluinen musta-pinkki kortti. Tämän kortin inspiraationa toimi Muodin Huipulle reality ohjelman juuri loppuneen kauden suosikkisuunnittelijani Mondo. Hän suunnitteli vaatteita, joissa yhdistyvät kaiken laiset hurjat printit. Niinpä tässäkin kortissa on montaa eri printtiä, mutta sopivat mielestäni hyvin yhteen. Leimakuvan olen leimannut mustalla kohojauheella. Paperit ovat Echo Parkin Yours Truly paperikosta. Lisukkeena mustia ja vaaleanpunaisia timantteja, nauhaa ja tarrakirjaimia. Sopisi vaikka tupari-kortiksi, tekstiä ei vaan oikein mahtunut enempää, enkä halunnut laittaa liikaa tavaraa peittämään näitä ihania papereita. Koristeilla voi muuten piilotella virheitäkin, leimakuvassa olevat timantit nimittäin piilottavat alleen revenneen paperin.

Kiva kun kurkkasit :)

keskiviikko 29. elokuuta 2012

Opintielle

Hyvä ystävä palasi tänään opintojen pariin pitkän tauon jälkeen, haaveena uusi ura. Ajattelin tsempata hänet opintielle ja mikäpä parempi keino kuin tehdä kortti!

Kraftin' Kimmie opettajatar on kesälomatuliaisia Paperinauhasta, väritykset promarkereilla. Ihanat paperit ja teipit (Teippitarhasta) ovat viime viikonlopun ostoksia Intohimona askartelu tapahtumasta. Ruutupaperin (echo park: yours truly paperikosta) reuna on leikattu Fiskarsin leikkurilla ja kansionvälilehdet (värikäs pillkupaperi My minds eye: The sweetest thing paperikosta ja lime pilkkupaperi Carta Bella: Beautiful moments paperikosta) on leikattu Sizzixin Tim Holtz stanssilla. Lisäksi nauhaa, tähdenmuotoinen paperiliitin ja helmiä pearl makerilla. Teksti on tehty siirtokirjaimilla.

Kiva kun kurkkasit :)

lauantai 18. elokuuta 2012

Merihenkistä?

Tämä telinekortti on tilaustyö, jonka teemaksi annettiin merihenkisyys. Se olikin aika vaikeaa, koska minulla ei ole mitään merihenkistä leimaa tai oikein papereitakaan (paitsi aika lapsellisia merirosvoleimoja, eikä ne mielestäni sopineet tähän toimeksiantoon). Loppujen lopuksi päädyin käyttämään näitä uusia Portobello road papereita. Lisäksi niininauhaa, ikivanhasta Tilda-arkista leikattuja kuvia ja crop-a-dile laitteella kiinnitettyjä eyetteja. Yläreunan leimaukset on tehty Lili of the Valleyn leimasinsarjalla.

Mies tokaisi kortin nähdessään, ettei ole kovinkaan merihenkinen ja päätin tehdä uuden sini-valkoisista papereista, näytin kortin kuitenkin tilaajalle ja sehän kelpasi.  Korttiin olen muuten tyytyväinen, mutta väriskaala kyllä minuakin jäi hieman askarruttamaan, liikaa punaista.

Kiva kun kurkkasit :)

torstai 9. elokuuta 2012

Haleja sienimetsässä

Syksyn värejä vaikka ihan vielä ei syksyssä ollakaan. Paperit ovat DCWN:n Green Stack paperikosta. Väritykset promarkereilla, helmet pearl makerilla ja teksti tarrakirjaimin.

Kiva kun kurkkasit :)

tiistai 7. elokuuta 2012

Hippi Gorjuss

Tämän kortin värit ovat minulle vähän epätyypilliset, mutta pitää välillä käyttää muitakin promarkereita kuin cool aquaa :). Paperit ovat samasta paperikosta, nyt en vaan muista minkä valmistajan. Nauhoja on kolme päällekkäin ja ne on kiinnitetty nitojalla. Koristeena nappeja ja perhosia.

Kiva kun kurkkasit :)

sunnuntai 5. elokuuta 2012

London calling

Kesälomatuliaisia lisää näytille, eli Kraftin' Kimmie leimasin Paperinauhasta ja Variston Sinellistä Papermanian Portobello Road paperikko ja leimasinsetti. Tällä kertaa käytin poikkeuksellisesti leimasimen mukana tullutta englanninkielistä tekstiä, sopi korttiin niin hyvin.

Loma on sitten yhtä päivää vaille paketissa ja huomenna taas töihin!

Kiva kun kurkkasit :)

lauantai 4. elokuuta 2012

Rock rock

Toinenkin kortti uudesta Greetings Farmin leimasta. Tällä kertaa vähän rokimpi kortti. En ole juurikaan mustaa promarkeria käyttänyt, mutta tällä kertaa kokeilin mustan-harmaan-blenderin yhdistelmää. Lisäksi napsuttelin eyelettejä uudella lelulla ja käytin October afternoonin Sidewalk paperikon papereita (musta-valko pilkullinen paperi on tosin silppulaatikosta).

Tänään käytin suuren osan päivää järjestellen askartelukaappia uuteen uskoon ja alkaa näyttää ihan hyvältä. Tulin tosin siihen tulokseen, että minulla on aikas paljon papereita...kun saisi ne kaikki korteiksi tai skräppisuvuiksi joskus :). Nyt kun on tilpehööri järjestyksessä, niin ehkä askartelukin alkaa taas maittaa.

Kiva kun kurkkasit :)

perjantai 3. elokuuta 2012

Tyttö ja koira


Tähän korttiin tuli laitettua vähän yhtä ja toista. Leimasin on Lili of the Valleyn, väritykset Promarkereilla. Paperi oli vähän epämääräistä, joten väritysjälki pyrki leviämään. Jälleen kokeiluja crop-a-dilella, tällä kertaa laitoin nauhaa eyelettien reikiin. Paperit ovat October Afternoon Sidewalk paperikosta.

Kiva kun kurkkasit :)

Hey dude!

Loma vetelee viimeisiään ja melkein koko loma hujahti ohi ilman että ehti lainkaan blogata. Tänään oli kuitenkin aikaa kortteilla ja kokeilla lomatuliaisia. Seinäjoella tuli käytyä Paperinauhan myymälässä ja sieltä lähti mukaan tämä Greeting Farmsin leimasin. Taustalla oleva paperi on myös samaisesta paikasta ostetusta October Afternoon Sidewalks paperikosta, raitapaperi silppulaatikosta. Väritykset Promarkereilla ja Eyeletit on laitettu uudella lelulla, Crop-a-dilella, joka sekin on Seinäjoen tuliaisia. Todella kätevä laite ja lisää kokeiluja luvassa jatkossa. Onnea teksti on leimattu uudella aakkos-setillä ja tietysti Paperinauhasta sekin.

Kiva kun kurkkasit :)