maanantai 24. syyskuuta 2012

Merirosvo

Poikakorteilla jatketaan. Leimakuva on Kraftin' Kimmien ja väritetty Distress Markereilla. Papereina kartta ja pieni palkki oranssia väriä antamaan. Koristeena niiniverkkonauhaa, timantteja ja tarrakirjamia.

Kiva kun kurkkasit :)

perjantai 21. syyskuuta 2012

Tähtipelaajalle

Sini-beigesävyinen kortti pojalle aika simppeleistä aineksista. Leimakuva on Lili of the Valleyn ja väritetty Distress Markereilla. Tähtipaperi on silppulaatikosta, enkä tahtonut peittää tuota taustan tähtikuviota, joten leikkasin leimakuvan ja kiinnitin kohotarroilla. Koristeena vähän teippiä, Tim Holtzin lipunkanta ja tähtiklemmari.

Kiva kun kurkkasit :)

perjantai 14. syyskuuta 2012

P*skarteluhaaste # 153 - resepti

P*skarteluhaasteessa on tällä viikolla resepti, jonka mukaan kortti pitää rakentaa. 1 nauha, 2 paperia ja 3 perhosta olivat siis reseptinä ja tällainen tuli minun kortista. Leimakuvana jälleen Lili of the Valley ja väritykset Distress Markereilla. Reseptin lisäksi kortissa on pearl maker helmiä ja tarrakirjaimia. Musteläiskät on tehty Distress Inkin täyttöpullolla walnut stain värillä. Perhoset on leikattu Martha Stewardin perho-leikkurilla.

Kiva kun kurkkasit :)

keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Hempeää

Tästä kortista tuli vähän varkain todella hempeä tyttökortti. Värit ja paperit sanelivat tunnelman, joten eihän se auttanut kuin mennä virran viemänä ;). Leima on jälleen Lili of the Valleyn ja väritykset Distress markereilla. Alan tykästyä värittelemään Distress Markereilla, tosin vedellä läträäminen on vielä vähän outoa. Kaivelin kukkalaatikoitakin ja kun kortin tyyliin sopi, niin mukaan pääsi kukkasia. Tekstileimasin on Nea-idean ja jälleen kortista löytyy ihana sydänklemmari, josta kommettien perusteella pidettiin paljonkin edellisessä postauksessa. Lisäksi vielä pellavapitsiä ja pearl maker helmiä (ei korttia ilman helmiä...). Kuva on jälleen vino, vika kuvaajassa.

Kiva kun kurkkasit :)

tiistai 11. syyskuuta 2012

Syksyn värejä

Tämäkin Lili of The Valleyn leimakuva on väritetty Distress Markereilla. Paperit ovat Priman Alla-Prima paperikosta, kuten edellisessä postauksessa. Koristeena vain nauhaa, klemmari ja pearl maker helmiä. Pidän tästä väriyhdistelmästä  :)

Kiva kun kurkkasit :)

lauantai 8. syyskuuta 2012

Distress Markereilla harjoittelua

Värittelen leimakuvat yleensä Promarkereilla, joskus myös copiceilla. Vähän aikaa sitten ostin Distress Markereita ja nyt ehdin viimein kokeilla niitä ihan väritykseen. Tämä ensimmäinen yritelmä on ensimmäiseksi ihan ok, pitää jatkaa harjoittelua. Tykkäsin väritellä Distress Markereilla, mutta en oikein malttanut antaa kuivua välillä, joten se tuotti ongelmia. Paperit ovat Priman Alla-Prima paperikosta. Koristeena Pearl Maker helmiä, yksi ruusu, pitsiä ja nauhaa.

Kiva kun kurkkasit :)

perjantai 7. syyskuuta 2012

I love Promarkers challenge # 133

This is my entry to this week's I love Promarkers challenge. Challenge is to use bunting, which I have in the background paper and the way I have positioned the adhesive letter in the top corner. The stamp is from Lili of the Valley and I coloured the image with promarkers. The paperclip can be moved on top of any of the numbers to indicate the birthday girl's age. Thanks for looking :)

Tällä kortilla mukaan I love Promarkers haasteeseen, jossa piti käyttää lippusiimaa jollain tavalla. Minulla lippusiimaa on taustapaperissa ja onnea teksti on ommeltu lippusiiman muotoon. Tähden muotoista paperiliitintä voi siirtää numerolistan päällä ja valita siten synttärisankarin iän. Sopii ainakin sellaisille korteille, joille ei ole vielä saajaa tiedossa. Leimakuva on Lili of the Valleyn ja väritykset Promarkereilla. Kiva kun kurkkasit :)

maanantai 3. syyskuuta 2012

P*skarteluhaaste #152 - Bingo

P*skarteluhaasteessa pelataan bingoa ja minäkin ehdin pitkästä aikaa mukaan. Minun bingorivini on Maali-Harmaa-Keltainen. Keltainen ja harmaa tulevat papereista ja maali on kortissa roiskeina. Lisäksi filminauhaa ja mustia timantteja.

Kiva kun kurkkasit :)