lauantai 16. helmikuuta 2013

Kolmoset?


Eilen illalla iski kortti-inspiraatio ja samalla kertaa valmistui nämä kolmoset. Kortit on tehty samalla periaatteella ja taustaperi on kaikissa sama, kuitenkin korteista tuli kustakin oman näköisensä. Leima on Greeting Farmin ja väritykset tein Distress Markereilla. Alimmaisena kartonkina jokaisessa on color core kartonkia, eri väreissä. Ympyrä on leikattu spellbinders stanssilla.  Koristeena timantteja, eyeletteja ja teippiä (vain ensimmäisessä). Oma suosikkini on ehkä tuo keskimmäinen, mikä sinun suosikkisi on?

Kiva kun kurkkasit :)

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Teippiä!

Kortteja valmistuu edelleen vain satunnaisesti ja valitettavasti unohdin taas kuvata muutaman ystävänpäiväkortin ennen kuin kiikutin eilen postiin. Lenkkeily ja hiihtäminen tuntuvat vievän kaiken liikenevän ajan mitä töistä ja perheeltä jäljelle jää. Noh, tässä nyt näytille yksi versio tästä jo aiemmin esitellystä hirviöleimasta. Numeron olen päällystänyt washiteipillä, myös tähdet on leikattu teipillä päällystetystä paperista. Leiman väritykset on tehty Distress markereilla. Koristeena lisää washiteippiä, huopanauhaa, punaisia ja mustia timantteja.

Kiva kun kurkkasit :)

lauantai 2. helmikuuta 2013

Pinkki!

Toinenkin ystävänpäiväkortti Gorjuss leimalla. Tämäkin on uusi hankinta Paperinauhasta. Pidän kovasti näistä uudemmista Gorjuss leimoista. Väritykset Distress Markereilla, paitsi tuo pinkki väri on Distressin mustetyynystä. Koristeena pelkästään nappeja.

Kiva kun kurkkasit :)