lauantai 21. joulukuuta 2013

Valkoista joulua...ainakin korteissa

Ei ole lunta näkyvissä, mutta osa tämän joulun korteista ainakin ovat valkoisia. Tämä korttimalli vaatikin melkoista näpertelyä ja eri työvaiheita. Alimmainen paperi on valkoista kartonkia, joka on päällystetty Tim Holtzin kimallekontaktimuovilla (tai mitähän se oikein oli?). Sen jälkeen kuviokartonkia, jonka päälle 3D-teipillä nostettu cuddle bugilla embossattu kartonki. Koristeena joko niininauhaa tai pellavanauhaa, tähtikoriste, helmiä tai timantteja ja tämän joulun korttien vakiokoriste, huopalumihiutale.

Kiva kun kurkkasit :)

tiistai 17. joulukuuta 2013

Vintage Christmas Greeting


Today my blog is the 17th window of a Christmas calendar for the TC team I work for. So hello to my colleagues! The two pictures above are vintage style Christmas cards I have made for this year. With these cards I would like to send Christmas Greetings for the whole team all over the world. It is really a privilege to work in this team with all of you. Thanks for the great year and best wishes for the approaching new year 2014!

tiistai 10. joulukuuta 2013

Lisää lumihiutaleita

Muutama kortti lisää kraft-sininen väreillä ja lumihiutaleilla. Huopalumihiutaleet ovat pääosassa, lisänä juutti- ja pellavanauhaa, timantti ja kraftille leimattuja lumihiutaleita.

Kiva kun kurkkasit :)

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Pitsiä ja lumihiutaleita



Tämän joulun korteissa olen käyttänyt paljon lumihiutalekoristeita. Nämä lumihiutaleet ovat huovasta leikattuja, ostettu Presentosta. Paperi on saman kartongin kaksi puolta ja koska kuviopaperi on niin kaunis lisäsin vain muutamia koristeita. Alla olevassa kortissa teksti on leimattu Distress musteella värjätylle nauhalle.

Kiva kun kurkkasit :)

lauantai 7. joulukuuta 2013

Joulukortteja


Näytille muutama joulukortti. Tein kortteja joulumyyjäisiin ja usein tein samoista papereista pari eri laista korttia. Aika pitkälti tämän vuoden joulukortit ovat tässä kraft-sininen värimaailmassa. Molemmissa korteissa alla kraft kartonkia, päällä kuviokartonki ja koristeena pellavanauhaa ja sydännauhaa. Teksti tarrakirjaimilla ja lisäksi muutama pearl makerilla tehty helmi. Ylemmässä kortissa lisäksi vielä nappi, tähtikoriste ja stanssattu oksa. Joulumyyjäisistä jäi sen verran kortteja, että kaikki tämän joulun kortit onkin minun osalta jo tehty, mikä on minulle todella aikaisin.

Kiva kun kurkkasit :)