torstai 27. helmikuuta 2014

VROOM!

Viime postauksien tyttöenergian vastapainoksi vähän erilaista korttia näytille. Autoista tykkäävä pikkuherra sai onnittelukorttiinsa keltaisen Porschen. Leimakuva on puettu, eli leimasin kuvan ensin leimapaperille ja uudemman kerran värikartongille. Leikkasin sitten värikartonkiin leimatun kuvan ja kiinnitin kohotarroilla alkuperäisen leimakuvan päälle. Leikkasin kuvan siten, että ensiksi leimatun kuvan renkaat jäivät näkyviin. Onnittelutekstin sijaan kirjoitin tarrakirjaimilla vain VROOM! Koristeeksi timantteja ja pahvinumero.

Kiva kun kurkkasit!

tiistai 25. helmikuuta 2014

Kerta kiellon päälle



Tässä näytille vielä viimeinen uusi TGFn tyttöleimasin. Tässä on käytetty osittain samoja papereita kuin edellisessä kortissa. Väritykset Distress Markereilla (milläpä muulla). Koristeena vain muutama akryylitimantti. Leimakuva on sen verran iso ja hallitseva, ettei tähän paljon koristeita oikein mahdukaan.

Kiva kun kurkkasit :)

maanantai 24. helmikuuta 2014

TGFn tyttösiä vielä lisää

TGFn tyttösten esittely jatkuu, tämän lahjatytön jälkeen on vielä yksi. Pilkkupapereita tuli tähän korttiin kahdessa värissä ja muutama jämäpaperi silppulaatikosta. Klemmari ja tarrakirjaimet on taannoisen Tukholman reissun ostoksia. Muutama akryylitimantti koristeena. Väritykset tavalliseen tapaan Distress markereilla. Tällä hetkellä suosikkivärini Distress markereista on evergreen bough, jota on käytetty tämän kuvan lahjapaketissa.

Kiva kun kurkkasit :)

keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Legally blond?

Tästä The Greeting Farmin leimakuvasta tuli ihan mieleen Reese Witherspoonin tähdittämä hömppäleffa Blondin kosto (Legally blond). Värit ovat tällä kertaa pastellisävyissä. Väritykset Distress Markereilla. Koristeina pieniä nappeja ja nauhaa.

Tajusin pari päivää sitten, että ystävänpäivä on pian ja kortit tekemättä. Täytyy katsoa iskeekö inspiraatio ajoissa...

Kiva kun kurkkasit :)