sunnuntai 31. elokuuta 2014

Pari prinsessaa



Some Odd Girl "Princess Tia" pääsi kahteen korttiin. Väritykset Distress Markereilla. Paperit ovat silppulaatikosta. Ylemmässä koristeena vain washiteippiä ja timantteja. Alempaan tuli hieman lisää säihkettä paljettinauhalla. Tekstit dymolla ja tarrakirjaimilla.

Kivan kun kurkkasit :)

torstai 28. elokuuta 2014

Mikä siellä sohvan alla piileskelee...


No sehän on Iines!

Tällainen ihana pikkuinen kisu muutti meille tällä viikolla. Milli-kissa ei ole vielä käsittänyt miten ihanaa on kun on leikkikaveri, mutta eiköhän asia ajan kanssa korjaannu. Sen verran on vilkas tapaus tämä Iines, että kuvaaminen osoittautui tosi haastavaksi. Selkein kuva on siis otettu kun väsähdys iski.

Kiva kun kurkkasit :)

sunnuntai 3. elokuuta 2014

TGF:n tyttöjä


Kesä on kulunut ilman blogipäivityksiä, olen kuitenkin aina silloin tällöin saanut korttejakin tehtyä. Tässä näytille kaksi samasta The Greeting Farmin leimasta tehtyä korttia. Väreillä saa vaihdettua kortin tunnelmaa. Ylempi taitaa olla suosikkini, vaikka kyllä tuo keltainen on tosi pirteä!

Viimeinen lomaviikko starttaa ja lämpöä piisaa. Pitää nautiskella viimeisistä rauhallisista päivistä ennen kuin arki taas koittaa ja kuopuskin aloittaa koulun (!). Miten mulla on jo näin isot lapset...

Kiva kun kurkkasit :)