keskiviikko 1. syyskuuta 2010

LOTV challenge

Tällä ihanalla Lili of the Valley keijukaisella osallistun ensimmäistä kertaa LOTV 62# haasteeseen. Teemana tällä kertaa oli ympyrät ja rinkulat, niitähän minulta löytyy. Promarkereilla värittelin ja ensimmäistä kertaa häivyttelin rajoja Blenderiä apuna käyttäen. Taustapaperi on BoBunnyn (aika ihana, eikö totta!), nauhat Tildaa, Onnea-leimasin Presentosta, Stickles-kimalleliimaa on siellä täällä, paljetteja ja puolihelmiä antamassa viimeistä silausta. Lopputuloksesta tuli aika suloinen :)

Here is my first entry to LOTV's challenge blog. The theme this week is - Dotty for circles-. The little fairy stamp is so adorable, it is my newest stamp and I really loved colouring it. I used Promarker's for colouring, the paper is BoBunny's (quite cute, don't you think) and ribbons are Tilda. Hope you enjoy my creation and thanks for looking :)

3 kommenttia:

 1. Tosi ihana!

  Pearl Maker on "puolihelmientekoainetta", joka on nestemäisenä putkilossa.Todella loistoainetta. Tällä hetkellä ei saa Suomesta, mutta Ruotsista olen tilannut.
  suomesta saa mm. liquid pearl -nimistä pikkuputkiloa, mutta ei ole ollenkaan niin hyvää, koska jättää helmen pään teräväksi,en siis suosittele (itselläni on tätäkin) kun ei muotoudu "pyöreäksi" niin kuin tuo Pearl Maker.

  VastaaPoista
 2. Kaikki tässä kortissa on ihanaa, taustapaperi, leimakuva ja sen väritys, paljetit! Tykkään tosi paljon! :)

  VastaaPoista
 3. Suloinen leimakuva ja sen väritys, koko kortti miellyttää silmääni, tykkään!

  VastaaPoista