torstai 9. joulukuuta 2010

Punaista P*skarteluhaasteeseen

En ole tehnyt kovin montaa perinteisen väristä joulukorttia tänä vuonna, mutta tässä kuitenkin yksi. P*skis haasteessa oli tällä viikolla aiheena Punainen, eli kortista piti löytyä päävärinä punainen. Tällä kortilla mukaan, vaikka on tässä aika paljon vihreääkin. Lili of the Valleyn leimakuva on väritetty Promarkereilla ja kehystetty uudella Spellbindersin stanssilla. Leimakuvan takana oleva paperi on myös leikattu samalla stanssilla, se on vain leikattu kahtia ja palaset erotettu nauhoilla.

Kiva kun kurkkasit :)

11 kommenttia:

 1. Kertakaikkisen ihana. Mä jotenkin tykkään ihan mahottomasti tän kortin tunnelmasta! Noi alla olevat Corjus tyttösetkin ovat upeita =)

  VastaaPoista
 2. Upea kokonaisuus. Pidän kovasti

  VastaaPoista
 3. Kivaa pientä vintage meininkiä tässä, ihanat murretut ja tummat sävyt. Blogissani on sulle tunnustus;)

  VastaaPoista
 4. Tosi upeat värisävyt kauniissa kortissasi! Nuo Maja Designin paperit ovat sitten hienoja, ja hienosti olet niitä käyttänyt.

  VastaaPoista
 5. Tosi ihanan värinen kortti ja lämmin tunnelma :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis kortti! Ihanat värit, ihana leima ja jotenkin vain niin kaunis kokonaisuudessaan :)

  VastaaPoista
 7. Vau miten nätti! Tosi ihana jouluinen linnunpönttöleimasin.

  VastaaPoista
 8. Aivan superihana leimakuva ja kauniisti olet sen väritellyt ja luntakin laitellut:) kortti tavattoman onnistunut, kivasti olet hyödyntänyt yhtä ja samaa stanssia! Lopputulos on tarkkaan harkitun näköinen ja huolellisesti viimeistelty kokonaisuus, tätä on nautinto katsella!

  VastaaPoista