maanantai 24. tammikuuta 2011

Ystävälle

Viikonloppu meni niin vauhdilla etten ehtinyt koneelle juuri lainkaan, siksi pikainen postaus ennen töiden aloitusta. Lauantaina olin Riihimäen askartelutapaamisessa ja hauskaa oli. Kerrankin sai ihan luvan kanssa askarrella mukavassa seurassa. Oli kiva tavata ihmisiä blogien takana ja täytyy sanoa, että korttiaskartelijat ovat todella mukavaa porukkaa. Ja sitä taidon määrää! Kiitos Karitalle tilaisuuden järjestämisestä!

Oheinen kortti on toinen tapaamisessa valmistuneista korteista, kolmas tuli melkein valmiiksi, mutta mukana ei ollut ihan kaikkia tilpehoorejä (vaikkei kyllä uskoisi siitä tavaramäärästä) ja viimeistely jäi kotihommiksi. Tämän kortin inspiraationa toimi nämä Basic Greyn ihanat Porcellain Paper Padin paperit (Klemmarikellarin myyntipisteestä tapaamisessa). Ja kun omista promarkereista ei löytynyt ihan oikeaa punaista sävyä, niin naapuri ojensi auttavan kätensä, kiitos Apris :)

Kiva kun kurkkasit ja mukavaa alkanutta viikkoa :)

2 kommenttia:

  1. Tämä kortti oli kaunis myös livenä. Kiitos mukavasta askarteluseurasta sekä myöskin ressaajan lainasta ja parista tassusta. Tavaraa oli paljon mukana, mutta silti jotain näköjään jäi itse kultakin kotiin ;)

    VastaaPoista
  2. Hurmaava kortti! Aivan ihanat värit ja sommittelu, ja tuo leimakuva on niin suloinen <3

    VastaaPoista