perjantai 4. helmikuuta 2011

Retro baby

Inspiraation ollessa flunssan vankina pitää esitellä jo aiemmin valmistunutta. Nämä kaksi kuvaa suloisesta tytöstäni ovat jo vuodelta 2008. Värit ja tytön veikeät ilmeet inspiroivat kuitenkin tekemään kuvista skräppisivun. "Retro baby" otsikko tuli lähinnä vaatteiden väreistä, jotka määrittivät koko leiskan värimaailman. Kun tyttö oli vauva hänellä oli paljon keltaista ja ruskeaa. Kuvassa päällä olevassa paidassa oli ihana kirahvi etupuolella, mutta sattuneesta syystä se ei näy kuvassa. Tuo kuplaboordi on Sizzixin stanssilla leikattu color core kartongista, joka on sitten hiottu. Boordista leikkautuneita ympyröitä en raaskinut nakata roskiin, joten olen niitä hyödyntänyt koristelussa.

Kiva kun kurkkasit :)

7 kommenttia:

 1. Tämä leiska on ihana. Tykkään retrosta ja tässä värimaailma miellyttää todella paljon.

  VastaaPoista
 2. Oi, suloinen pieni retroilija! :) Kaunis sivu ja kauniisti tulevat nuo sivun värit pienen vaatteista. Ja tuo boordi on ihana!

  VastaaPoista
 3. Retro sivu, tosiaan. Kauniit koristelut ja yksityiskohdat :)

  VastaaPoista
 4. wau, ihana leiska!! Tosi kauniit värit!! =)

  VastaaPoista
 5. Hei, löysin tänne ensimmäistä kertaa. Lisäsin blogisi listaan johon pyrin keräämään kaikki suomalaiset skräppäystä käsittelevät blogit. Jos sinulla on täydennyksiä, ilmoita ihmeessä! :) Lista löytyy täältä:

  http://ellae.net/page/finscrap

  VastaaPoista
 6. Taidan olla ensivisiitillä, ihania kortteja ja tässä on värit aivan syötävät! Ja malli =)

  VastaaPoista