keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Paperinarukranssitehdas

Viime aikoina olen neulonut paperilankaa illalla, päivällä, autossa, junassa, lasten harrastusten aikana...mutta nyt alan olla voiton puolella ja paperinarukranssit päiväkotiin ja eskariin alkavat olla valmiina. Tänään on tytön päiväkodin kevätjuhla ja kaikki 5 kranssia valmistuivat hyvissä ajoin. Kranssien mukaan lähtee alla olevat tagit. Näistä tulikin aika romanttisia ja hempeitä...

Kiva kun kurkkasit :)

10 kommenttia:

 1. Olen täällä käynyt useasti jättämättä merkkiä itsestäni, mutta nyt on ihan pakko kommentoida..Todella upea idea, ajattelin vaikka ensi vuonna apinoida..Itsekin viime joulun alla olin samanlaisessa neulomusrumbassa, kransseja syntyi 8 kpl.

  VastaaPoista
 2. Oi vau, tuo kranssi on ihan mielettömän ihana! <3 Ja nuo tagit vasta kauniita ovatkin :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kranssi, loistava. Onnistuneet tagit.

  VastaaPoista
 4. Aivan upeita sekä kranssi että tagit. Nyt on pakko udella että mistä ohje tuohon kranssiin??? Jouluksi olisi ihana tehdä muutamia lahjaksi. Onnenpekkoja noiden saajat

  VastaaPoista
 5. Upea kranssi ja ihanat tagit!!
  Pidän juuri tuollaisesta koristelusta, tausta kollaasitekniikalla, osat hienosti sävytellen! Olet taitava!

  VastaaPoista
 6. Kati, olen saanut ohjeen osana tekemispakettia jonka ostin TaitoShopista. En tiedä saako tuota netissä julkaista vai onko siinä jotain tekijänoikeusjuttuja, mutta voin kyllä postittaa ohjeen sinulle :)

  Kurkkaa aiempi viime vuotinen paperikranssipostaus, siellä on vähän sinne päin ohjeet. Ilmoittele jos haluat koko ohjeen postissa.

  VastaaPoista
 7. Ihana kranssi ja upeita tägejä! Kiva idea korostaa linnun siipeä helmillä.

  VastaaPoista
 8. Ihania tageja tässä ja muissakin postauksissa! Upeaa työtä olet tehnyt, kun olet saanut aikaan tällaisia ihanuuksia :)

  VastaaPoista