lauantai 11. kesäkuuta 2011

Passion for Promarkers # 103


This is my entry to this week's Passion for Promarkers challenge #103. In the colour challenge it was possible to choose either Brown/Pink or Brown/Blue. I chose the latter combination even though both are really nice combinations :). Colourings with Promarkers, the stamp is Kraftin' Kimmies Curtis. Thanks for looking :)

Tämän viikkoisen Passion for Promarkers haasteen # 103 aiheena oli värit. Valittavana oli kaksi ihanaa väriyhdistelmää, Ruskea/Pinkki ja ruskea/sininen. Minun valintani tällä kertaa oli ruskea/sininen ja poikakorttihan siitä tuli. Väritykset Promarkereilla. Leimana Kraftin' Kimmie Curtis.

Blogissa ei ole tapahtunut aikoihin mitään johtuen kuumuudesta, joka ei houkuttele istumaan askartelupöydän ääreen. Kaikki liikenevä energia perheen ja työn ohella on tullut käytettyä lenkkipolulla, tosin lenkille ei näin kuumalla voi lähteä kuin aikaisin aamulla tai myöhään illalla :)

Kiva kun kurkkasit ja hauskaa viikonloppua :)

4 kommenttia:

 1. Hauska kortti! Ihanat värit <3 ja tosi iloisen pirteä kortti muutenkin. Tykkään, miten nuo ympyrät on hieman limittäin, näyttää kivalta :)

  VastaaPoista
 2. Hi Tia, what a gorgeous card. I love the cute image and your colouring is fab. Thanks for joining us at PFP this week. Hugs, Denise x

  VastaaPoista
 3. Fabulous card Tia, thanks for joining us this week at PfP, good luck.
  Hugs Tracy x

  VastaaPoista