maanantai 8. elokuuta 2011

Pitsiä

Halusin kokeilla tehdä taustapaperia pitsileimasinsetillä ja tällainen on ensimmäinen yritelmä. Leimasin valkoiselle paperille pitsikuvioita Adirondack musteilla, kaikki sävyt ovat earthtones sarjaa. Sitten levitin paperille Distress Inkin sävyä Antique linen, aloitin levittämisen ehkä liian nopeasti leimauksen jälkeen, koska reunoista kuviot hieman suttaantuivat. Tosin ei tuo kamalasti lopputuloksessa näy. Mielestäni taustasta tuli jo niin koristeellinen, etten halunnut peittää sitä liialla koristelulla, joten koristeeksi riitti muutama rivi Pearlmakerilla tehtyjä helmiä. Onnea tekstin leimasin valkoiselle kartongille, reunoiksi leimasin Waltzin Mouse leimasinsetistä kehyksen ja Spellbinders stanssilla leikkasin irti. Myös tekstin ympärille levitin Distress Inkin Antique linen sävyä.

Vielä viikko lomaa ja ensi viikolla töihin. Tässä lomaillessa meni ohi myös blogin 1-vuotis päivä. Kiitos kaikille vierailijoille, teidän vuoksenne blogia on mukava pitää! Kommentteja on todella mukava lukea :)

Kiva kun kurkkasit :)

10 kommenttia:

 1. OMG miten kaunis! Miten olet saanut leimattua yhdellä leimasimella (oletan?) useampaa väriä?

  VastaaPoista
 2. Kiitos Marikki :)

  Olen käyttänyt noissa isoissa Pitsiympyröissä kahta eri leimasinta, eli ensin leimasin isomman ympyrän ja sitten pienellä leimasimella ympyrälle sisuksen :)

  VastaaPoista
 3. Tää on niiiin kaunis! Mullakin on jotkut tuon sorttiset leimat, niin vois kokeilla tehdä jotain tällästä. Vielä ei oo "ehtinyt" ;)

  VastaaPoista
 4. Kaunis lopputulos. Sama täällä, tämä vko lomaa (10 vkoa sitten tulee täytee) ja ensi viikon maanantaina alkaa työt.

  VastaaPoista
 5. voi WAU!!! UPEA kortti!!! tosi kaunis!! =)

  VastaaPoista
 6. Todella upea kortti, ilo silmälle!!!
  Onko tämäkin leimasin ulkomailta?

  VastaaPoista
 7. Kiitos Leena :)

  Pitsileimasetti on My Minds eye merkkinen ja olen sen ostanut Paperinauhan nettikaupasta :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos vinkistä, sain viimeisen setin Paperinauhasta, odottelen postia että pääsen töihin! Teet todella kauniita kortteja.

  VastaaPoista