sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Tunnustus

Sain ihanan tunnustuksen mielettömän taitavalta skräppääjältä Maikolta. Kiitos tuhannesti päivän piristyksestä. Tunnustukseen liittyen vastataan viiteen kysymykseen ja lähetetään tunnustus eteenpäin viidelle ystävälle.


1.Lempiruoka - Spagetti ja jauhelihakastike
2. Lempimakeiseni - Olin jo vuositolkulla syömättä karkkia, nyttemmin olen taas repsahtanut, joten onhan tämän vastattava, että Geisha suklaa...
3. Lempiluettavani - lehtiä tulee luettua paljon. Viime vuonna luin Carlos Ruiz Safonin tuotantoa ja täytyy sanoa, että niihin kirjoihin rakastuin. Myös Monika Fagerholmin kirjat ovat mieluisia ja hauskin viimeaikoina lukemani kirja on ehdottomasti Mikko Nousiaisen Vadelmavenepakolainen, suosittelen jos haluaa nauraa.
4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä - korttien teko on ehdottomasti mieluisinta tällä hetkellä, pidän myös paljon virkkaamisesta ja neulomisesta.
5. Lempielokuvani - Piukat Paikat eli Some like it hot -klassikoista, Space Balls - huumorileffoista ja Capote -draamaelokuvista. Niin ja meinasin unohtaa, että Kuninkaan Puhe on aivan loistava elokuva! Aiemmin olin varsinainen leffafriikki, mutta nyttemmin ei paljon ehdi leffoja katsomaan, harmi sinänsä. On aivan mahdotonta mainita vain yhtä lempielokuvaa tai -kirjaa!

Tunnustuksen laitan eteenpäin seuraaville ihanille blogeille, Lauran Kortit, Made by me, Sarin korttiboxi, Mai makings ja Nysväysnurkka.

Sitten päivitystä juoksurintamalta. Eilen tuli siis juostua Ruisriikki (10km) ja juoksutapahtuman innoittamana juoksinkin yllättäen hitusen alle tavoiteajan. Nyt on loistofiilis, vaikka jalat taitavat olla erimieltä!

WC:n remonttikuvia joudutte vielä odottamaan, koska perhe odottaa malttamattomana retkelle lähtöä :)

1 kommentti:

  1. Lämmin kiitos tunnustuksesta :) Iloista retkeilyä koko perheelle!

    VastaaPoista