perjantai 10. helmikuuta 2012

Pientä pintaremonttia

Olen jo pitkään katsonut olohuoneen kirsikan väristä sormipaneeliseinää sillä silmällä. Pitkällisen pohdinnan jälkeen päätin laittaa hihat heilumaan. Ja monen illan ahertamisen jälkeen tulos näyttää tältä. Eli kirsikan värinen puupaneeli on vaihtanut väriä vaaleaan beigeen. Värinvaihto saatiin aikaiseksi Osmo Colorin peittävällä puuvahalla (kaksi kerrosta) ja pensselillä. Listat ovat vielä käsittelemättä, joten ihan viimeistelty tämä ei ole. Katon rajassa pilkistää  kirsikan värinen peitelauta ja nurkkaan pitäisi laittaa koristelista. Kuvaus ei ole todellakaan onnistunut, mutta ehkäpä tästä idea selviää.

Sohvan päälle on ilmestynyt myös ikkunanpokista tehty peili, hankittu Adalmiinan helmestä. Oikeastaan on tämän hankinnan syytä, että väri seinässä vaihtui.
Sohvalla pitää majaa myös tytön taitavan kummitädin tekemä Tilda-pupu. Välillä tosin pupun pitää päästä nukkumaan tytön kainaloon :)

Kortteja ei vaan synny, joten nyt tällainen postaus. Huomenna suunnataan tytön kanssa Disney on Ice jääshowta katsomaan Helsinkiin! Luvassa tyttöjen päivä täynnä prinsessoja ja sankareita. Pojat jäävät tällä kertaa kotiin rakentamaan Star Wars legoja :)

Kiva kun kurkkasit ja oikein mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Hieno uudistus,kyllä kannatti maalata:)Tuo ikkunajutska on ihana.Samantyylistä olen mielinyt meille.Näin kevään korvalla kumma uudistusvimma taitaa vallata useammankin naishenkilön miele..
    Mukavaa viikonloppua ja hauskaa Hesan reissua!
    Liityin lukijaksesi.

    VastaaPoista
  2. Hienoa, että vihdoin laitoit hihat heilumaan; lopputulos on huomattavasti parempi kuin entinen! Huone on varmasti muuttunut valoisemmaksi. Mukavaa prinsessareissua, harmi että me ei päästy mukaan....

    VastaaPoista