tiistai 13. maaliskuuta 2012

Passion for Promarkers # 140

This is my entry to Passion for Promarkers challenge # 140 Yellow and Pearls. Papers are from My Minds Eye Away We Go collection and they certainly are colorful! Stamp is a new purchase from Sugar Nellie. Colorings with Promarkers. Pearls in the circle and butterflies are made with Pearl Maker. Thanks for looking :)

My Minds eyen Away We Go paperikosta löytyi ihanan värikkäitä papereita. Taustan tein kolmen palkin tilkkutäkkinä (ilman ompeleita tällä kertaa) ja lopputulos oli niin värikäs, ettei kortti paljoa muuta kaivannut. Leima on Sugar Nellien veikeitä keijuja, väritykset Promarkereilla. Ympyräkehys on leikattu Spellbindersin stanssilla Tim Holtzin Core'dinations Distress Collectionin kartongista. Ympyrää on vähän hiottu ja koristeltu Pearl Maker helmillä. Kortilla mukaan Passion for Promarkers haasteeseen, jossa teemana "keltainen ja helmet"

Kiva kun kurkkasit :)

7 kommenttia:

 1. No on kyllä söötti kortti!
  Keväiset värit ja leimassa on asennetta;)

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti! Kauniin keväiset värit ja hauska tuo ympyräkoriste. Minäkin ostin joku aika sitten ensimmäisen Pearl Makerini mutta tarvitsen selvästikin harjoitusta sen käyttöön, mun helmet ei näytä ihan samalta kuin sun... ;D

  VastaaPoista
 3. kaunis aurinkoisen raikas kortti!! =)

  VastaaPoista
 4. Ihanat värit. Mä olen itse ihan hullaantunut nyt keltaiseen ja kulutin kaikki keltaiset varastoistani pääsiäiskortteihin. Lisää piti tietty mennä ostamaan, mutta se olikin yllättävän haasteellista. Täytyy pistää tuokin paperikko korvantaakse...

  VastaaPoista
 5. Niin piristävän värinen kortti! Ja tuo leimakuva on kyllä superihana. Olet värittänytkin sen niin taitavasti. Olet yhdistellyt hienosti kaikki elementit :o)

  VastaaPoista
 6. Heips! Kiitos kun kävit blogissani, tulin nyt vastavierailulle. Kauniita kortteja sinulla!!

  VastaaPoista
 7. stunning card! I do love Pippi !!
  Thanks for joining us over at Passion for Promarkers this week
  hugs xx

  VastaaPoista