torstai 12. huhtikuuta 2012

Kirjaimia

Tuunailin vähän puukirjaimia. Yllä oleva Create kirjaimet on päällystetty paperilla (samaa paperia kuin edelllisen postauksen kevät korteissa). Reunoja olen vähän hionut ja musteella sutinut. Kivat raikkaat värit piristävät ja tuovat ehkä kortin tekoon vähän lisäpotkua. Nämä kirjaimet sijaitsevat askartelupöydän vieressä.

Dream kirjaimet taasen sijaitsevat sängyn vieressä. Tietääpähän väsyneenäkin, että sängyssä uneksitaan ja pöydän ääressä luodaan. Nämä kirjaimet olen maalannut muutamaan otteeseen akryylimaaleilla, ensin alle turkoosia ja päälle valkoista. Turkoosin maalin päälle hioin kynttilää reunoihin ja valkoisen maalin jälkeen hioin alta turkoosia näkyviin. Näiden kirjainten kanssa meinasi käydä köpelösti kun laitoin päälimmäiseksi kirkasta cracle ainetta ja se kuivui ihan keltaiseksi. Aikani harmittelin ja meinasin jo luovuttaa kun eihän sitä ainetta millään pois saanut! Päätin yrittää elvytystä ja maalasin vielä kirjaimet kertaalleen cracle paintilla (picket fence) ja ihan hyvät näistä nyt sitten lopulta tulikin.

Kasa uusia Lili of the Valleyn leimasimia ja muutama Sugar Nellien keijukainen odottaa korttiin pääsyä, ehkäpä jo huomenna saisi jotain aikaiseksi...

Kiva kun kurkkasit :)

1 kommentti: