lauantai 16. kesäkuuta 2012

Mekko

Jokin aika sitten valmistui tytölle mekko Novitan Miami langasta. Väreinä vihreä ja valkoinen. Ohje löytyi Novitan lehdestä. Yläosa on virkattu ja alaosa neulottu sileänä neuleena. Yläosa ei oikein onnistunut, koska en osannut lukea ohjetta oikein, tein sitten vähän sinne päin. Ihan kelpo mekko tuosta tuli ja tyttö ainakin on ihan tyytyväinen :)

Milla haastoi minut jo jokin aikaa sitten vastailemaan kysymyksiin, blogiaika on ollut aika kortilla, joten tässä erittäin myöhästyneet vastaukset. Haasteeseen liittyi myös ohje keksiä itse uusia kysymyksiä ja laittaa eteenpäin muihin blogeihin, mutta sen verran nyt laiskottelen, että vastaan vain kysymyksiin. Siltä varalta että et jaksa lukea loppuun asti, niin kiva kun kurkkasit :)

1. Minkä kirjan olet viimeksi lukenut?
Kätilö - Katja Kettu. Tämä ehkä on viimeisin lukemani kirja, viime aikoina lukeminen on liittynyt töihin tai käsitöihin, mutta aina silloin tällöin ehtii muutakin lukea. Kätilö olikin aika rankka lukukokemus, mutta ehdottomasti lukemisen arvoinen kirja.

2. Minkä uuden taidon haluaisit oppia?
Haluaisin oppia ompelemaan mekkoja :)

3. Jos saisit viikon ajan olla kuka tahansa ihminen maailmassa (nykyisyydessä tai menneisyydessä), kuka olisit?
Tämä on paha! Minulla ei ole mitään varsinaisia esikuvia. Sanotaan nyt vaikka, että Albert Einstein, ja miksikö, siksi että olisi kiva ymmärtää matikkaa/fysiikkaa ja numeroita edes kerran elämässään, hih!

4. Paras askarteluun liittyvä hankintasi?
Cuddlebug. Se nosti askartelun ihan uudelle tasolle.

5. Huonoin askarteluun liittynyt hankintasi?
Chalks (liituvärit), en ole niitä koskaan oppinut käyttämään...

6. Tulipalon sattuessa mitä pelastaisit kodistasi (ihmiset ja valokuvat on jo pelastettu)?
Kissa pitäisi vielä mennä hakemaan :)

7. Mistä olet ylpeä? 
Lapsistani, pitkästä parisuhteesta ja siitä että löysin luovan puolen itsestäni.

8. Parasta tässä päivässä?
Vilijonkka! Käytiin muumimaassa ja minusta Vilijonkka oli tosi piristävän tiukkapipoinen :)

9. Jos joutuisit autiolle saarella ja saisit käyttää vain yhden leimasinvalmistajan leimoja, kenen leimasimia käyttäisit?
Varmaankin Lili of the Valleyn leimasimia.

10. Jos ehtisit valmistautua tuolle autiolle saarelle joutumiseesi, ja saisit pakata mukaan 7 askarteluvälinettä, mitkä ne olisivät?
Jos puhutaan pelkistä välineistä niin sitten cuddlebug, paperileikkuri, askarteluveitsi, askartelusakset, ressaaja, teippilaite, hiekkapaperi.

11. Mikä on elämän tarkoitus?
Live, love and leave a legacy. Tämä on joltain lainattu, mutta mielestäni hienosti sanottu!

2 kommenttia:

  1. Suloinen mekko ja vielä suloisempi poseeraaja! :)
    Oli kiva lukea vastauksiasi. Mä olen niin samaa mieltä tuossa 3:ssa, voisi olla jännä kokemus ymmärtää joskus numeroita! ;D

    VastaaPoista