maanantai 28. tammikuuta 2013

Ketjureaktio

Rakastan surffailla taitavien kortintekijöiden blogeissa ja aika usein vastaan tulee jotain, joka on vaan pakko itsekin toteuttaa. Tämä luovuuden ketjureaktio lähti Niinun blogista (hän oli saanut idean jostain ulkomaisesta blogista), josta Nonni sai idean ja minä sitten vierailin Nonnin blogissa ja sain itselleni inspiraation. Eli minun tulkintani tästä "kakkupaperi" taustasta on tällainen :)

Taustalla kahta eri väristä colorcore kartonkia, joita ei ole hiottu tällä kertaa lainkaan. Sydänleimasin on Papermanian ja tyttö on tietysti Gorjuss, molemmat uusia hankintoja Paperinauhasta. Leimasin sydäntaustan Versafinen Vintage Sepia musteella ja värittelin leimakuvan distress markereilla. Teksti on Paperinauhan uudesta tekstisetistä. Koristeena pelkästään Pearl Maker helmiä. Niin ja kuten ehkä huomasitte, palasin taas takaisin ah niin tuttuun ja turvalliseen väriskaalaan ;)

Kiva kun kurkkasit :)

6 kommenttia:

 1. Aivan supersuloinen kortti;) vetoaa minuun!

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti, raikas, onnistunut väriyhdistelmä.
  Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 3. Oi että miten ihana kortti. Ja väriyhdistelmäkin on just miun maun mukainen. Pitäisiköhän minun sitten seuraavaksi jatkaa tätä ketjua, sillä olen kurkkinut molemmat mainitsemasi kortit :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä on avan ihana! Huippukaunis tuo sinun sydänleimasimesi. Itsekin taidan tehdä vielä toisenkin kortin tällä samalla reseptillä, on kertakaikkisen toimiva!

  VastaaPoista
 5. OMG miten ihana leimasin! Kuten myös linkkaamissasi blogeissa, päätyy heti puutelistalle!

  VastaaPoista
 6. voi miten ihana kortti!! ihana super!! =)

  VastaaPoista