keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Ikuisuusprojekti valmiiksi

Jaahans, blogiurani pisin (tahaton) tauko on sitten pidetty. Kortteja ei ole kesällä juurikaan syntynyt, ehkäpä pimenevät illat houkuttelevat takaisin värityshommiin. Toivossa on hyvä elää :)

Ihan toimettomana en ole koko kesää ollut. Sain valmiiksi kuvassa olevan virkatun torkkupeiton, jonka tekemiseen menikin melkoinen tovi. Itse tekemisessä ei ajallisesti varmaan mennyt kauan, mutta tein peittoa silloin tällöin ja lopulta peitto oli melkein valmiina varmaan kolme kuukautta. Sitten ryhdistäydyin ja päättelin kaikki miljoona lankaa. Värit ovat lempivärejäni ja lanka on Vuorelman Vetoa. Peitto on aika suuri, todella pehmeä ja lämmin. Kyllä sen alla kelpaa lämmitellä nyt kun sää on kylmenemään päin.

Kiva kun kurkkasit :)

12 kommenttia:

 1. Ihana malli ja mitkä värit! Tahtoo samanlaisen!

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis peitto ja mitkä väritkin, wow!

  VastaaPoista
 3. Nyt on pakko yhtyä edellisiin kommentteihin. Tykkään myös ihan älyttömästi väreistä ja kyllähän tuollainen kelpais :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana!!! Minun ikuisuuspeittoprojektini jatkuu aina vaan, siitä taitaa tulla ihan jättisuuri, mutta en "raaski" lopettaa. Täälläkin kiireet vaivaat ja haittaavat oleellisesti harrastuksia ja etenkin kuvaaminen ei nyt nappaa. Ehkä se syksyn myötä taas palautuu, into muuhunkin kuin uuteen työhön
  Hyvää syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Ihana peitto ja niin trendikkään saharaitainenki vielä! Jotenkaa en ollu yllättyny värivalinnoista;)

  VastaaPoista
 6. Voi kun kaunis, aivan ihanat värit!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana, tekispä joku tuommoisen mullenkin!!

  VastaaPoista
 8. Tulipa siitä kaunis! mulla odottaa monta tekelettä kesken eikä tunnu ikinä valmistuvan...huoh...tästä saan ehkä tsemppiä jatkaa omia projekteja.

  Onnittelut myös mahtavasta juoksusta! Hienoa, että oma ennätys parantui;)

  VastaaPoista
 9. Voi mahoton,miten ihana peite!!!!Niin upeasti yhteen sopivat kauniit värit!Kelpaa tuon alla lämmitellä :)

  VastaaPoista