sunnuntai 22. elokuuta 2010

Bad hairday

Tämä on toinen Sweet Pea leimasimistani, jotka molemmat hankin Billnäsin askartelutapahtumasta kesällä Purppurataivaan myyntipöydästä. Leimasin on odottanut väritysvuoroaan pitkään, mutta tänään sain vihdoin tehtyä kortin tästäkin leimasimesta.

Kortin tekeminen oli jotenkin hankalaa ja pyörittelin papereita edes takaisin. Kun olin saanut kortin mielestäni valmiiksi, niin siitä silti puuttui jotain. Lisäsin paljetteja ja johan alkoi näyttää paremmalta, kuvassa paljetit eivät valitettavasti toimi niin hyvin kuin "livenä". Lopputulos on mielestäni mukavan raikas. Vähän oli vaikeuksia myöskin valita "mutruhuulikeijulle" sopivaa tekstileimaa, joten laitoin vanhan turvallisen Circle It Onnittelut tekstin. Paperit ovat tulleet jonkin askartelulehden mukana ja väritykset Promarkereilla.

Mies osti viikonloppuna digi järkkärin (Canon EOS 500D tai jotain sinne päin) ja ollaan kovasti harjoiteltu kuvien ottamista. Toiveissa on, että nämä blogin kuvat alkavat tästä pian parantua laadultaan, tämä on vielä otettu kännykällä :)

Kiva kun poikkeasit, tervetuloa uudelleen!

4 kommenttia:

 1. Ihana! Toi sopis niin mulle, tuntuu että vietän Bad-hair-day:tä vähintään joka toinen päivä ja joskus koko viikon putkeen!! Aivan loistava leimasin. Ja aivan ihania luomuksia kaikki täällä. Kuulinks mä joskus "mä en oo luova ..."? Saanen olla eri mieltä ;)

  VastaaPoista
 2. Niinpä, koskaan ei pitäisi sanoa "ei koskaan". Jostakin se vain on löytynyt, luova minä. Kiitos kommentista, rakas ystävä :)

  VastaaPoista
 3. Voi taivas, kuinka kaunis kortti! Leimakuvan väritys todella huikea, valitut taustapaprutkin istuvat kuin nenä päähän:) Tämän tyyppisistä leimakuvista en ole aikaisemmin tykännyt yhtään, mutta tässä kokonaisuudessa en voisi parempaa kuvaa nähdä:)
  Ai digijärkkäri tullut perheeseen, kateudesta valkoisena täällä kuitenkin onnittelen ja toivon, että itsekin joskus olisin niin kiltti, että digipokkarin saisin vaihdettua kunnon kameraan....no kuunteliskohan Joulupukki toiveeni, hih.

  VastaaPoista
 4. Ihana leima, ja kauniisti kasattu kortti!

  VastaaPoista