keskiviikko 25. elokuuta 2010

Hääpäivänä

Ystäväpariskunnalle meni näistä korteista ensimmäinen, 10-vuotis hääpäivän kunniaksi. Korttia tehdessä innostuin mallista niin, että tein muutaman ylimääräisenkin. Tällaiset kortit tulevat nopeasti valmiiksi, kun ei tarvitse leimakuvaa väritellä erikseen. Leimausjälkeen en ollut ihan tyytyväinen, en tiedä oliko syytä musteessa vai paperissa. Mutta loppujen lopuksi tämä hieman "epäonnistunut" leimaus onkin osa kortin viehätystä. Aina ei pidä pyrkiä täydellisyyteen :)

Leima on Kort och Godt:in ja leimasin Distress Inkin Walnut Stain musteella. Taidan kokeilla seuraavan kerran Versafinellä. Minun suosikkini on ehkä tuo ensimmäinen kortti, tosin tuossa vihreässäkin on mielestäni ihan mukava tunnelma. Mikä on sinun suosikkisi?

Kiva kun poikkesit, tervetuloa toistekin :)

5 kommenttia:

 1. Kauniita.
  Kivan rustiikkinen tuo leimausjälki, ei tosiaan aina tarvi olla niin "priimaa".
  Kauniita papereita olet käyttänyt, sävyt ovat mieleeni :)

  VastaaPoista
 2. Ehkä kallistun minäkin vihreään, mutta kaikki on tosi kivoja - ja todellakin - epäonnistunut leimaus onkin mukava yksityiskohta!

  VastaaPoista
 3. Oi joi, nämähän ovat kaikki ihania kortteja, eikä epätarkka leimaus näissä yhtään pahalta näytä. Mun suosikkini on alimmainen vihreäsävyinen, tosin näistä oli aika vaikea valita vain yksi ylitse muiden:) Itse en koskaan leimaa kuvia Distresseillä, Memento on mielestäni parempi. VersaFine on kyllä mielestäni ihan paras muste leimaamiseen, mutta sitä kun ei sitten voi tusseilla väritellä.

  VastaaPoista
 4. Nämähän ovat kaikki tosi kauniita--ei näistä voi mieleistä valita mitenkään:))

  VastaaPoista