sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Jouluiset tagit

En ole juurikaan harrastanut tagien tekoa, mutta eilen ryhdyin kokeilemaan. Ostin jo viime vuonna pari Tapestry leimasinsettiä, mutta en niitä hirveästi käyttänyt. Nyt kun taidot ovat jo karttuneet, niin uskaltauduin kokeilemaan. Tein distress musteilla pohjavärin ja tapestry leimasimilla koristukset (paitsi violetin kortin kuvio on Inkadinkadoon kiekurasetistä). Eniten näistä pidän tuosta sinisestä lumihiutaletagista, siitä tuli mielestäni todella kaunis. Näitä ajattelin laitella joululahjoihin mukaan.

Ja kun tämä ei kerran ole kortti, niin osallistun tageillani tämän viikkoiseen P*skikseen, jossa ei saanut tehdä korttia ;)

Eilinen menikin Turun Osaava Nainen messuilla. Heinikan myyntipisteessä vietin enemmänkin aikaa ja mukaan lähtivät ennakkoon tilaamieni Promarker penaaleiden lisäksi Joulukalenteri, distressin cracklepaintia ja muuta pientä mukavaa askartelutarviketta.Lisäksi ostin pellavahuopaa ja huovutusvillaa, saas nähdä mitä niistä syntyy. Lankoja en ostanut kovinkaan paljoa, yhden tilauksen tein Kauhavan Kangasaittaan, mutta enpä juuri muuta. Joulukalenteria aloitin eilen jo tekemään, ensimmäiset 7 laatikkoa on valmiina. Kuvia laitan viimeistään valmiista ja voi olla että Joulukalenteri paljastuu laatikko kerrallaan sitten Joulukuussa. Laatikoihin pitää keksiä tietysti vielä sisältöä ja sitten pitäisi vielä ratkaista se, miten saadaan vältettyä lasten välinen kinastelu laatikon avaamisesta, kun joulukalentereita on yksi ja lapsia kaksi. Laatikkoon mahtuu molemmille jotain pientä kivaa, mutta jotenkin se avaaminen pitäisi ratkaista reilusti. Vihjeitä otetaan vastaan :)

Tulipas pitkä postaus, kiva kun poikkesit :)

8 kommenttia:

 1. Ihania tageja! Tästä saa ideoita omiinkin, en olekaan vielä yhtään tänä vuonna tehnyt. Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kauniita tageja, viimeistelee kyllä lahjapakkauksen upeasti.

  VastaaPoista
 3. Kauniita tageja! Meillä kolmen lapsen kanssa joulukalenterin avaus menee hyvin vuorotellen ja välillä luukusta saattaa löytyä kaikille jotain, välillä taas pelkästään yhdelle.

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniita!!! Kannatti uskaltautua!

  VastaaPoista