torstai 25. marraskuuta 2010

Pipareita ja Poroja

Flunssa ei meinaa hellittää, mutta taudin kourissa olen jotain saanut kuitenkin aikaiseksi. Sunnuntaina väsäilin useammankin kortin, joista kaksi tässä näytillä. Ensimmäisestä tulee ihan piparit mieleen ja alemmassa olen käyttänyt Sinellistä ostamaani puista koristetta, jonka olen käsitellyt Distressin Crackle paintilla. Molempien korttien reunat olen töpötellyt valkoisella akryylimaalituputtimella. Ja mallina käytin taas hyväksi havaitsemaani asettelua, näin saa useamman kortin tehtyä nopeammin kun malli on valmiina :)

Tämän hetken lempiväriyhdistelmät ovat (kuten kuvasta näkyy) vaaleansininen-beige ja turkoosi-ruskea. Molemmat kortit ovat omalla tavallaan kivoja, mutta ehkä hiukkasen tykkään ylemmästä enemmän, koska se on raikkaamman värinen.

Kiva kun poikkesit :)

8 kommenttia:

  1. upeita kortteja molemmat! Ihana tunnelma nuissa ja väriyhdistelmistä tykkään valtavasti.

    VastaaPoista
  2. Korttisi ovat oikein kauniita,ja pidän niiden kivoista yksityiskohdista:))Blogisi on yksi lemppareistani, vaikken ehdikkään usein komenttia jättämään. Nyt olen lomalla ja aikaa koneen ääressä istumiseen on hieman enemmän.Mukavaa marraskuun viikkoa.

    VastaaPoista
  3. Ihania kortteja molemmat. Kivat värit, jotka miellyttävät myös omaa silmää.

    VastaaPoista
  4. Todella kauniita kortteja sinulla täällä ja muutenkin kiva blogi--aloin lukijaksesi--tykkään tyylistäsi--:)

    VastaaPoista
  5. WAU!!!! Ihan mielettömän upeet kortit!! Valtavan ihanat värit!! =)

    VastaaPoista
  6. Huikeita kortteja molemmat, mutta alimmainen on kyllä mun ihan ehdoton suosikki! Rakastan ruskeata, vihreää ja erityisesti niiden maanläheisiä sävyjä:)

    VastaaPoista
  7. Nämä ovat kyllä huippukortteja ja minunkin lemppari on tuo alimmainen. Nämä saavat myöskin hinkuamaan tuota Spellbindersin stanssía...

    Tämä on muuten harvinaisen sitkeää flunssaa, eli jyllää myös täällä edelleen :(. Toivottavasti alkaisi helpottamaan (molemmilla). Mukavaa loppuviikkoa.

    VastaaPoista
  8. Oi kun kauniita! Todellakin rennon tyylikkäitä kortteja. Ja mitäs sitä asettelua muuttamaan, jos sillä kerran saa näin kaunista aikaan! :)

    VastaaPoista