torstai 18. marraskuuta 2010

P*skis #66

Nuhan kourissa luovuus ja jaksaminen eivät juurikaan kukoista, mutta jotain sentään on tullut valmiiksikin. Oheisella kortilla mukaan P*skis #66 haasteeseen mukaan, jossa ohjeena oli käyttää max 4 koristetta kortissa. Kortin värit hieman vääristyivät kuvaa ottaessa, pääväri on oikeasti violetti, ei sininen. Kuvan ottamisen jälkeen mietiskelin, onkohan kortissani 4 vai 5 kortistetta, eli lasketaanko tuo boordi myös koristeeksi, muut koristeet ovat timantit ja lumihiutale. Mutta en millään jaksa ottaa yhtä timanttia pois ja kuvata uudelleen, joten mennään tällä. Tämä tauti estää vähäisenkin aivotoiminnan :)

Toivottavasti tauti hellittää viikonlopuksi edes sen verran, että päästään siskon kanssa Tampereen kädentaitomessuille...

Olen saanut viime aikoina muutaman uuden lukijan, tervetuloa! Seuraavasta lukijasta tuleekin 20 täyteen, vau!

Kiva kun poikkesit ja mukavaa loppuviikkoa!

8 kommenttia:

 1. Tyylikäs kortti, jonka saajaksi sopii ihan kuka tahansa. Erityisesti ihastelen tässä kokonaisuudessa tapaa, jolla olet yhdistellyt paperit, kaunista :)

  VastaaPoista
 2. Aivan samaa mieltä kuin muutkin, eli todella tyylikäs kortti ja tämä käy niin monelle!!

  VastaaPoista
 3. Elegantti kortti! Maaretin tavoin minäkin ihastelen papereiden yhdistämistä, kuviollisia papereita on joskus äärettömän vaikea yhdistää niin, että kokonaisuus säilyy tyylikkäänä ja rauhallisena mutta olet siinä kyllä onnistunut loistavasti :)

  Pikaista paranemista! :)

  VastaaPoista
 4. Kauniin värinen kortti ja todella upeasti olet noita papereita käyttänyt! Minusta tuo hyvää joulua -toivotus on kaunis ja tässä se on päässyt vielä aitiopaikalle!

  VastaaPoista
 5. Ihanan värinen kortti. Teksti on oikein tyylikäs keskellä.

  VastaaPoista
 6. Tyylikäs, kaunis, ihana, tykkään paljon.

  VastaaPoista