tiistai 9. lokakuuta 2012

Joulutervehdys Pingun tyyliinTuskailin puuttuvien joulukortti-ideoiden vuoksi, ei ollut yhtään innostusta aloittaa joulukorttien suunnittelua saati tekoa. Piipahdus askartelukauppa Mulperissa Salossa toi vähän valoa tunnelin päähän, sillä sieltä löytyi tämä aivan ylisuloinen pingviini. Pöllöjä näkee paljon korteissa tällä hetkellä, mutta mitäs pidätte tästä kaverista?

Leima ja kuviopaperit ovat Papermanian ja tavoitteena oli tehdä mahdollisimman simppeli kortti. Taustakartonki on color coren ja sitä on hiottu. Eniten aikaa meni varmasti Pingviinien värittämiseen Distress Markereilla, mutta väritykseen olen aika tyytyväinen. Distress markerit ovat ehdottomasti olleet hyvä hankinta :)

Näissä korteissa olen leimannut tekstin suoraan tuohon kuviopaperiin ja se kyllä vähän hukkuu vaikka onkin mustalla leimattu. Pitänee siis miettiä seuravissa korteissa jotain toista toteutusta. Koristeena olen käyttänyt vain nauhaa, sydänklemmaria ja pearl maker helmiä.

Kiva kun kurkkasit :) 


12 kommenttia:

 1. Toosi ihkuja kortteja. Tykkään ihan kympillä :)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihanan näköinen malli.

  VastaaPoista
 3. Pingu on ihana! :) Kauniita joulukortteja, tykkään tuosta värimaailmasta. Mistä olet ostanut noita sydänklemmareita? Ovat ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! Klemmarit olen ostanut Presentosta, joka on Turkulainen askartelukauppa.

   Poista
 4. Nämä ovat syötävän suloisia:) Kaikki kolme!
  Huomasitko kun kerroin että embossaamalla saa tuon tekstin näkymään ainakin vähän paremmin? Tänään leimailin kuultopaperiin joulutoivotuksia, aika hauskoja tulee niistäkin suiroista kuviopaperin päällä:)

  VastaaPoista
 5. Kertakaikkisen suloinen pingu. Ihania joulukortteja. Tykkään.

  VastaaPoista
 6. Aivan huippusuloisia pingukortteja! Ja todella kaunista paperia myös. Minun silmiini teksti erottuu ihan hyvin, minusta näyttää kivalta, kun leimaa suoraan kuviopaperille!

  VastaaPoista
 7. tosi ihkuja :) pingu on ihan yliveto :)

  VastaaPoista
 8. Kylläpäs on ihania. Nyt tuli hinku käyttää harmaata korteissa!

  VastaaPoista