tiistai 2. lokakuuta 2012

Syksyisiä sävyjä

Minulla taitaakin olla poikakorttikausi meneillään, jo kolmas kortti peräkkäin samaa sarjaa. Leimakuva on Lili of the Valleyn. Väritykset Distress Markereilla. Taustalla lime color core kartonki ja sen päällä vanhan kirjan sivu, joka on värjätty Distress musteella. Oranssi paperi on leikattu siksakkuvion mukaan ylä- ja alareunoasta. Lisäksi nauhaa, nappeja ja tarrakirjaimia.

Syksyllä on monta rautaa tulessa ja aika kortilla, siten blogikin viettää aina välillä hiljaiseloa. Neulominen koukuttaa ja monta uutta kirjaa odottaa lukemista. Onneksi sataa paljon, niin saa luvan kanssa nyhjätä sisällä ;)

Kiva kun kurkkasit :)

6 kommenttia:

 1. Ihanan levollinen kortti ja pidän värivalinnoistasi kovasti. Nuo aiemmat poikakortit olivat kanssa tosi nameja, tykkään tyylistäsi tosi paljon!! oletko muuten tykännyt noista Distress markereista??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati :)

   Olen kyllä tykännyt Distress Markereista, minähän en ollut Distress inkeillä oikeastaan ollenkaan väritellyt ja jotenkin kynämuodossa kynnys olikin pienempi aloittaa. Sopiva paperi minulla on vielä vähän hakusessa, kun en yleensä vedellä läträä

   Poista
 2. Ihanaa, kun näitä poikakortteja näkee täällä. Blogeissa ne ovat ihan paitsiossa!

  VastaaPoista
 3. Tämä on hurjan söpö kortti! Todella ihanat värit!

  VastaaPoista
 4. tosi kaunis kortti syksyn sävyissä!! ihana fiilis!! =)

  VastaaPoista
 5. Oih, ihanat värit! Leppoisa tunnelma:)

  VastaaPoista