maanantai 9. elokuuta 2010

Milli-kissa ja Pupuja

Lauantaina meille kotiutui IHANA kissanpentu, joka sai nimekseen Milli. Koko perhe on aivan rakastunut uuteen tulokkaaseen :). Milli on osoittautunut oikein sopeutuvaksi ja rohkeaksi kissanpennuksi. Ja sen verran nopealiikkeiseksi, että valitettavasti en ole vielä saanut otettua oikein kunnollista terävää kuvaa. Tässä maistiaisia näin alkuun. Kiitos vielä Laitilaan Millin syntymäkotiin, Milli on sopeutunut hyvin ja tuntuu tykästyneen meihin :)
Aamulla Milli hyppäsi työläppärin näppäimistölle ja onnistui kääntämään koko desktopin sivuttain, vähän aikaa sain puuhastella, että onnistuin muuttamaan asetukset takaisin.

Laitetaan tähän samaan muutama aiemmin valmistunut Pupukortti. Puput ovat Greetings Farmin ja promarkereille olen taas väritellyt. Taustalla oleva "kakkupaperi" löytyi Tiimarista. Napit Rakel-mummin nappivarastosta. Boordi on leikattu Martha Stewardin reunaleikkurilla.

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen :)

3 kommenttia:

  1. ihana Milli ja söpöt kortit :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anna! Milli on tosiaan ihana :)

    VastaaPoista
  3. Voi miten suloinen kissakamu! Meillä on koira joka on kissan kasvattama, kissamme poistui n. vuosi sitten ja vaikka kuinka vannoin ettei enää kissaa tule kaupunkiin, sulattaa tuo hurmuri sydämen... tahtoo kanssa tuommoisen :)

    VastaaPoista