maanantai 20. syyskuuta 2010

Kirjanmerkki

Olen monessa blogissa ihastellut viime aikoina kirjanmerkkejä (käykää kurkkaamassa vaikka Millan ja Katin luomukset). Maissin ohjetta tutkailtuani päätin itsekin tehdä kirjanmerkin, niitähän aina tarvitaan ja aina ne on kateissa ;) Nyt pitäis vaan löytää jostain aikaa aloittaa kuvassa oleva kirja (Sofi Oksanen: Baby Jane).

Kyseistä leimaa en omista, mutta aika kiva tämä oli värittää. Tällä kertaa kimalleliimaa tuli laitettua tavallista enemmän. Pahoittelen huonoa kuvaa, kamera on miehen mukana Lapissa ja otin kuvan illalla keinovalossa kännykällä.

Kiva kun poikkesit :)

7 kommenttia:

 1. Vau, hieno kirjanmerkki. Näihin jää muutes koukkuun. Tuo leimakuva on myös aivan ihana. Hmm, luen tosi paljon mutta Sofi Oksasen tuotanto on jäänyt vielä ihan paitsioon, joskos sitä jossain välissä ehtis... tarkistus vielä, onko hyviä kirjoja???

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kati! Joo, uskon että minullakin tulee näitä vielä tehtyä jokunen, kivaa vaihtelua kortin vääntämiseen.

  Sofi Oksaselta olen lukenut vasta Puhdistuksen ja se oli mielestäni todella lukemisen arvoinen, tarina oli aivan huikean hieno ja kamala ja kaikkea siltä väliltä. Siitä innostuneena tarkoitus olisi lukea muutkin Sofin kirjat.

  VastaaPoista
 3. Voi miten kauniin kirjanmerkin olet tehnyt :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kirjanmerkkini ihastelusta! :) :) Omasi on todella kaunis, kivasti erilaisen muotoinen ja niin kauniisti väritetty. Tykkään! :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis on tämäkin kirjanmerkki!

  VastaaPoista
 6. Vau! Tämä on todella upea. Kauniisti väritetty ja koristeltu leimakuva.

  VastaaPoista