keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Kortteja keskosvauvoille

Sabina on haastanut kortintekijät tekemään kortteja keskosvauvoille. Näitä kortteja käytetään juhlistamaan esimerkiksi kilojuhlia (kun keskosvauva saavuttaa lisää painoa). Tässä minun ensimmäinen korttini, tarkoitus on tehdä vielä jokunen lisää ja postittaa kaikki sitten Sabinalle. Aikaa on Huhtikuun loppuun.

Kortintekoa haittaa sairastelu, olen sairaslomalla koko loppuviikon töistä, eikä korttien tekokaan oikein luonnista. Lähinnä olen selaillut lehtiä ja kurkkinut toisten blogeja sängyssä maaten. Onpahan sitten inspiraatiota, kun taas jaksaa askarrella.

Sitten tyhmä kysymys, miten te kiinnitätte punchinellan? Olen kokeillut yhtä sun toista (liimaa, minikokoisia liimapisteitä ja tarranauhaa), mutta mikään ei oikein ole ollut hyvä. Joku keino täytyy kuitenkin olla, jos tiedätte hyvän keinon, niin olisin kiitollinen vinkistä :)

Kiva kun piipahdit :)

7 kommenttia:

 1. Aivan valtavan ihana kortti ja hyvään tarkoitukseen! :) Tuo pupujussi on niin älyttömän suloinen!! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvään tarkoitukseen suloinen kortti!

  Mä yleensä käytän paperiliimaa, jonka avulla se pysyy sen hetken kiinni, että nidon päältä :D

  VastaaPoista
 3. Suloinen pupujupu-kortti! :)

  Mä olen käyttänyt ihan vain Glossy Accentsia, tippa sinne tänne ja tietääkseni paikallaan ovat pysyneet (toivottavasti! ;) ). Lisäksi siihen päälle on yleensä tullut vielä leimakuva tms, joka osaltaan myös pitää sen paikallaan.

  VastaaPoista
 4. Ihana. Taustapaperi sopii mielettömän hyvin tähän teemaan.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Kaunis kortti! Tykkään ihan himona!! Oikea hyvänmielen kortti!!

  Minä kiinnittelen ne kortteihin ihan just tuolla Glossyllä taikka sitten vain kuvan taakse osa niin se menee siellä kiinni teippijen kanssa, jolloin ei tartte miettiä miten se pysyis kun teippiä laittaa vaan tarpeeksi sinne kuvan taakse ;)

  VastaaPoista
 7. huiman suloinen kortti!! =)

  punchinellaa tulee kauheen vähän käytettyä mut yleensä yritän tunkea sitä jonkun alle silleen et saa liiman tms. piiloon.. ;)

  VastaaPoista