perjantai 14. lokakuuta 2011

Lämmikettä ja matkakuumetta

Sopivasti syksyn nopeasti kylmenevään säähän sain valmiiksi muutaman neulejutun. Muhkea huivi syntyi patenttineuleella Novitan Chrystal langasta (ihana lämmin ruskea sävy). Ohje on Novitan Syksy 2010 lehdestä. Tämä oli ensimmäinen kerta kun tein patenttineuletta ja eihän se vaikeaa ollutkaan :)

Lisäksi neuloin itselleni "varahihat". Minulla kun sattuu olemaan erinäinen määrä 2/3 hihan paitoja kaapissa, niin on kiva suojata takin alle paljaaksi jäävät käsivarret. Vilukissalla pitää olla kaikkeen ratkaisu. Nämä hihat/kämmekkäät valmistuivat Novitan Tico Tico langasta 3. sukkapuikoilla oman ohjeen mukaan. Hihat ovat vähän leveämmät varresta, että saan paidanhihan niiden alle mukavasti. En alkanut taiteilemaan peukalolle vartta, joten tein peljän reiän ja siten alle mahtuu vielä hanskatkin.

Huomenna aamutuimaan starttaa lentokone kohti Kööpenhaminaa ja kyydissä istuu kaksi mammaa matkalla rentoutumislomalle. Siskon kanssa otetaan irtiotto arjesta ja käydään vähän kurkkaamassa miltä ne Kööpenhaminan kaupat/museot/käsityöliikkeet oikein näyttää :)

1 kommentti: