lauantai 17. joulukuuta 2011

P*skarteluhaaste # 121 Kraft-turkoosi-valkoinen

Joulukorttiurakan jälkeen teki mieli tehdä jotain ihan muuta ja vielä kun P*skiksessa oli ihana värihaaste Kraft-Turkoosi-Valkoinen, niin syntyikin ystävänpäiväkortti. Taustana Kraft-kartonki, jonka päälle olen teippaillut Washi-teippiä. Myös tähti on leikattu teipatusta kartongista. Reunoihin olen tuputellut valkoista akryylimaalia, tosin nyt jos tekisin kortin uudestaan jättäisin sen ehkä pois. Vasta tuputtelun jälkeen keksin, että voisin tehdä valkoisella geelikynällä tikkauksen reunaan ja se olisi tullut kivemmin esille ilman akryylimaalia.

Suloinen Whiff of Joy hiirulainen on väritetty Promarkereilla. Väritystaidot ovat hieman ruosteessa, kun viime akoina on tullut käytettyä korteissä lähinnä vintagekuvia. Nauha on napusteltu nitojalla kiinni kartonkiin, lisäksi vielä muutama nappi. Teksti on englanniksi vain ja ainostaan siitä syystä, että minulta puuttuvat kyseisestä kirjaintarra-arkista kaikki A:t. Mutta toimii näinkin :)

Kiva kun kurkkasit :)

12 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän suloinen kortti! Ja toimii minusta juuri tällaisena :o)
  Upeita vintage-joulukortteja myöskin!

  VastaaPoista
 2. Teipit toimii kivasti taustalla;) ihana tuo hiiri!

  VastaaPoista
 3. Suloinen on tosiaan! Tuo kirjaintarra-arkki on myös mulla ahkerassa käytössä :)

  VastaaPoista
 4. Hieno kortti ja sen ketä tän saa niin ei jää varmaan epäselväksi kuin ihana ihminen on kyseessä. Tekstit ovat loistavat=)

  VastaaPoista
 5. ooooiiiii....ihana!!! UPEA kortti!! =)

  VastaaPoista
 6. Ihana kortti!
  Toimii tosi hyvin englanniksikin!
  Kyllä Henri on sitten ihana!!!

  VastaaPoista