keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Vintage vai moderni?


Vihdoin vuoden ensimmäiset kortit uunista ulos. Tein kaksi ystävänpäiväkorttia samalla idealla, mutta niistä tuli aivan erilaiset. Toinen Vintagea ja toinen modernimpaa tyyliä. Idean kortteihin sain Inspira - lehden uusimmasta numerosta.

Ensimmäisen kortin taustalla on Priman Printery collection paperikosta musta-pilkullinen paperi. Tekstipaperin tein leimaamalla ensin tekstin ruskealla musteella valkoiselle paperille ja sen jälkeen paperi on vanhennettu käyttäen Distress Inkin musteita ja reunat on vielä karhennettu rikki. Pitsikuva on leimattu ruskealla musteella ja päälle sudittu Distress Inkiä, jonka jälkeen se on leikattu irti ja kiinnitetty korttiin kohotarroilla. Ystävä - teksti on leimattu Fiskarsin kirjainleimasimilla. Tagi on leikattu Sizzixin stanssilla silppulootasta löytyneestä paperista.

Toisen kortin tausta on teipattu kolmella washiteipillä. Tekstipaperi on tehty leimaamalla teksti Priman Printery collection paperikon beigelle ruutupaperille ruskealla musteella. Osa sanoista on nostettu esiin yliviivaamalla Promarker kynän leveämmällä kärjellä. Sydän on leimattu tekstipaperiin kahdella eri musteella. Teksti on kirjaintarroja, jotka on kiinnitetty washiteipin päälle.

Kumpi on sinun suosikkisi? Pidän tosi paljon tuosta modernista versiosta, siitä voisi kehitellä vielä paremman version, suosikki taitaa kuitenkin olla tuo Vintage tyylinen, koska siinä kokonaisuudesta tuli mielestäni tasapainoisempi.

Kiva kun kurkkasit :)

7 kommenttia:

 1. Upeita kortteja molemmat! Jos pitäisi valita, niin tuo eka on suosikki, tuo pitsikuvio on niin kaunis :)

  VastaaPoista
 2. Molemmat kortit ovat todella kauniita. Vaikea valinta, mutta kallistun ehkä aavistuksen tuon alemman kortin puolelle. Hieno tuo teippaamasi tausta ja sen värit sopivat hyvin tekstipaperin kanssa.

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä muiden kanssa: upeita ovat kumpikin korttisi. Omaksi suosikiksi nousee kuitenkin tuo vintage-kortti...siinä vain on sitä jotakin!

  VastaaPoista
 4. Minunkin suosikkini on vintage, mutta tykkään modernistakin! Siinä on jokin kiva idea, jota ehkä voisi vielä kehittää...

  VastaaPoista
 5. voi voi, ei näistä osaa päättää...pahan pistit, molemmat niin kauniita...aavistuksen enemmän taidan kallistua tuohon vintageen, en tiedä miksi... =)

  VastaaPoista
 6. Korttisi ovat tosi kauniita! Alempi on mun suosikki.

  VastaaPoista
 7. Oi oi oi, mikä herkku tuo alempi! Ekakin on hieno, mutta alemman tekstileimasin kun on tuttu;) Ja värit ihanat!!!

  VastaaPoista