torstai 28. maaliskuuta 2013

Vintage pääsiäiskortti

Elossa ollaan :). Maaliskuu mennä huristi ohi ja pääsiäinen on jo käsillä. Olen kyllä tehnyt oikein pääsiäiskorttejakin ja toivottavasti ehtivät perillekin postin kautta. Kiireet töissä ovat hieman hankaloittaneet harrastuksia, koska lenkkeilystä en ole halunnut tinkiä ja vaikka kortteja onkin syntynyt niiden kuvaaminen ja blogiin laittaminen on jäänyt tekemättä. Kaikki pääsiäiskortit tuleekin julkaistua seuraavina päivinä.

Tämä kortti on vintage-henkinen. Kuva on Pion designin (muistaakseni). Taustapaperit taitavat myös olla Pionin. Nuottipaperi on vanhasta nuottivihkosta, ostettu joskus Heinikasta. Taustalla myös color core kartongista stanssattu "kakkupaperi". Koristeena juuttinarua, höyheniä ja pearl maker helmiä. Teksti on valkoista ääriviivatarraa, minulta kun edelleenkin puuttuu pääsiäisteksti-leimasin...

Kiva kun kurkkasit ja jaksat täällä piipahtaa, vaikka olenkin laiminlyönyt blogiparkaa :)

7 kommenttia:

 1. tosi tosi kaunis kortti!! herkkä upea kokonaisuus!! =)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti ja ihania yksityikohtia :).
  Hyvää pääsiäistä !

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanan tunnelmallinen kortti :)
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 4. Lämmintunnelmainen kortti. Mukavaa pääsiäisaikaa.

  VastaaPoista
 5. Ihana kokonaisuus, kaikki toimii hyvin yhteen. Kiitos, minulle ainakin lähettämäsi kortti ehti perille! Siinä oli samanhenkisesti höyheniä, mutta tunnelma oli täysin erilainen. Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 6. Kaunis kortti, tykkään tosi paljon. Hyvää pääsiäistä myös sinulle!!

  VastaaPoista
 7. Ihana kortti, nuo sulat näyttävät upeilta ja kortin kerroksellisuus on onnistunut tosi hienosti! Oikein hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista