torstai 30. joulukuuta 2010

Lilin uusia tyttösiä

Nämä Lili of the Valleyn uudet leimasimet tulivat jo ennen joulua, mutta joulukortit veivät kaiken huomion. Tässäpä nyt muutama maistiainen ihastuttavista leimoista, näitä on vielä muutama muukin ja niistä kortteja kunhan ehdin värittelemään. Minulla ei viime aikoina ole korteissa ollut juurikaan kukkia tai edes nappeja! Epäkohta pitää koettaa korjata pikimiten ;)

Käytin näissäkin korteissa Stempelgleden kiekuraleimasinta reunoissa. Vaaleanpunaisen kortin taustapaperi on Timin Shabby Vintage paperikosta.Leimakuvan takana Color core kartonkia (herkullisesta Chocolate box paperikosta), joka on kohokuvioitu Cuddlen taskulla ja hiottu. Vihreän kortin paperit ovat vanhoja jämäpapereita, joiden alkuperää en muista. Väritykset perinteisesti promarkereilla.

Kiva kun poikkesit, huomenna sitten 2010 vuoden top-10 kortit, muistahan tulla kurkkaamaan :)

5 kommenttia:

 1. tosi söpösiä :)

  Mullakin tullut jo ennen joulua muutama uusi Lilin tyttönen, mutta ei ole vielä edes niitä ehtinyt mountata....ehkä ensi viikonloppuna sitten :D...josko ihan korteiksi asti :)

  VastaaPoista
 2. oi oi oi IHANAT!!! Tosi kauniit iloiset kortit!! =)

  minäpä jään innolla odottelemaan huomista...

  VastaaPoista
 3. Ihania tyttösiä:)
  Itsellä ollut vähän tuon joulukorttirumban jälkeen vaikeuksia saada taas tuotanto alkamaan...no,uusi vuosi ja uudet kujeet?
  Kaikkea hyvää Sinullekin vuoteen 2011!

  VastaaPoista
 4. Yksinkertaisesti suloiset kortit! <3

  VastaaPoista
 5. Kyllä ne näytti vielä näinkin katsottuna niin upeita. Hyvää uutta vuotta ;)

  VastaaPoista