perjantai 10. joulukuuta 2010

Stylish Blogger Award

Jolandalta saapui tämä tyylikäs tunnustus, kiitos! On mukava kuulla, että blogistani on löytynyt jotain katseltavaa tunnustuksen arvoisesti :)
Tunnustukseen liittyi tehtävä, jossa piti kertoa itsestään 8 asiaa:
 1. Tykkään talvesta
 2. Haluaisin olla järjestelmällinen ja tehokas
 3. Onnistun siinä aika harvoin (ainakin kotona)
 4. Opin neulomaan vasta reilu vuosi sitten
 5. Taida olla välineaskartelija, kun kaikki uusi askartelun saralla kiinnostaa...
 6. Kaapit ja laatikot pursuavat ihania lankoja ja keskeneräisiä neuletöitä, mutku on niin kiva aloittaa uutta ettei vanhat aina valmistu
 7. Siskoni myy huomenna Vantaalla Joulumarkkinoilla korttejani, jännittää meneekö yhtään kaupaksi. Käsityöläisten Joulumarkkinat ovat huomenna lauantaina (11.12 klo:10-18) Kivimäentie 6, Verhoiluliike Sannis ja Eijan vanha patina - tiloissa
 8. En syö karkkia (mutta syön kyllä jäätelöä, keksejä, kakkuja jne.)
Tunnustukseen kuului myös ohje laittaa tunnustus eteenpäin 8 blogille. Tällä kertaa jaan tunnustuksen eteenpäin Maaretille, jolla on aivan ihania ja taidokkaita kortteja blogissaan, käyn siellä usein ihailemassa kaikkia valtavan kauniita yksityiskohtia ja upeaa värittämistä. Millalle, jonka blogi on täynnä kauniita kortteja ja lämmintä tunnelmaa. Ja vielä Katille, jonka blogista löytää aina taidokkaasti väriteltyjä leimakuvia ja muitakin käsitöitä/askarteluja.

Kiva kun poikkesit ja hyvää viikonloppua :)

2 kommenttia:

 1. Voi ei, ihana olet! Kiitos, kiitos, kiitos!! :)

  Pidän peukkuja hurjalle korttimenekille, varmasti menevät kaupaksi (tai sitten eivät tiedä hyvästä mitään! :) )!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kiitos ja niiaus päälle:):):) Huomenissa yritän bloggailla tätä eteenpäin, kunhan muutaman tunnin saan unta silmään ensin:):):)
  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista