perjantai 14. kesäkuuta 2013

Kukkaloistoa

Tämä Lily of the Valleyn tyttönen on yksi suosikkileimoistani. Väritykset Distress Markereilla. Kuva on leikattu spellbindersin stanssilla ja cuddlebugilla. Paperit ovat samat mitä käytin aiemmassa Prinsessa kortissa, mutta tällä kertaa kukkapuoli on pääosassa. Koristeena vain paksua niininauhaa ja timantteja. Onnea teksti peittää sopivasti kuvassa olleen mustetahran ;)

Tämä taitaa olla jo kolmas päivä peräkkäin kun päivitän blogia, olinkin jo melkein unohtanut miten kivaa on lukea kommentteja ja käydä toisten blogeissa. Päivitysten tiheys johtunee siitä, että fysioterapeutti määräsi juoksukieltoon ja nyt on yht'äkkiä aikaa kortteilla. Saa nähdä miten sen puolimaratonin nyt käy, alaselkä ja lonkka kipuilee, mutta vielä on toiveita päästä kahden viikon päästä starttaamaan. Nyt pitää vaan malttaa vähän aikaa lepäillä. Pitäkää peukkuja!

Kiva kun jaksatte käydä kurkkailemassa ja jättämässä kommentteja :)

6 kommenttia:

 1. Jälleen aivan ihana kortti. paperi näinpäin onkin aivan hurmaava ja raikas:)
  Peukut on pystyssä!

  VastaaPoista
 2. Ihana! Tosi kivasti oot poiminut taustapaperista värit tuohon leimakuvaan. :)

  VastaaPoista
 3. Tuplasti kauniita kukkasia! Suloinen kortti:-)

  VastaaPoista
 4. Kaikki viimepäivien kortit on ihania;) yritähän jaksaa olla juoksematta, jotta kroppa paranee! Mukavaa välillä tehdä käsillä jotain eikä vain jaloilla, vai mitä?

  VastaaPoista
 5. Voi miten kaunis! Upeasti väritetty leimakuva ja ihana kesäinen kokonaisuus.

  VastaaPoista
 6. Suloinen kortti, ihanat värit! Tsemppiä toipumiseen, toivottavasti voit pian paremmin!

  VastaaPoista