torstai 24. marraskuuta 2011

P*skarteluhaaste #118

Tämän viikon P*skis #118 haasteessa on luonnos ja minun tulkintani luonnoksesta tässä. Sain vihdoin hankittua tuon ihanan Tim Holtzin peura stanssin. Värit ovat tuttuja ja turvallisia. Ajattelin vielä itseni yllättää ja tehdä kortteja myös perinteisillä väreillä, mutta nyt mennään näillä. Paperit ovat BoBunnyn Snowfall collection paperikosta, peura tosin on leikattu Tim Hotlzin craft resist joulusetin nuottipaperista. Piparireunaympyrä on Spellbindersin stanssi ja sopii joulukortteihin hyvin. Lisäksi vielä juuttinarua ja helmiä pearl makerilla. Melkein voisin jatkossa jättää luettelematta matskut, kun ne on aina tätä samaa. Koettakaa kestää :)

Aika kuluu hurjaa vauhtia. Tampereen kädentaitomessut tuli käytyä viime viikonloppuna ja sieltä kotiuduin inspiroituneena. Kaiken laista olisi mielessä toteuttaa, mutta aikaa ei tunnu oikein löytyvän. Toisaalta valmiiden juttujen kuvaaminen on tämän pimeyden vuoksi hankalaa.

Mielessä on ollut kuvata oma askartelunurkkaukseni, mutta kuvausta ei koskaan ehdi päivänvalon aikaan tekemään ja lisäksi nurkkaus ei ole koskaan niin siisti, että sen kehtaisi esitellä! Tuunasin myös sen aiemmin esittelemäni laatikoston, siitäkin pitäisi lopputulos julkaista. Eli ei täällä nyt ihan toimettomana olla oltu vaikka blogi hiljainen onkin.

Kiva kun kurkkasit :)

9 kommenttia:

 1. WOW - mahtava kortti.

  Itsekin tuskailen valon ja kuvausolosuhteiden kanssa. Työtilani on täydessä kaaoksessa ja siistiminen ja tavaroiden järjestäminen tuntuu jäävän kaikkien jalkoihin. Pitäisi varmaan tehdä aiheesta haaste, niin innostuisin :)

  VastaaPoista
 2. Sama vika täällä:) työhuone kaaoksessa ja ihanat tavarat odottavat inspiraatiota! Ja ennenkaikkea aikaa... ihana kortti muuten, niin sinun näköisesi taas;)

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka kaunis kortti!
  Ja kyllä minä ainakin juuri ja juuri "kestän" katsoa näitä upeita luomuksiasi ;D Materiaalit saa minun puolesta olla vaikka jokaisessa samat, kun jälki on taidetta!

  VastaaPoista
 4. Tosi upea kortti! Ihanat värit ja peurakin on niin kaunis :)

  VastaaPoista
 5. Älä ihmeessä lopeta materiaalien luettelolistaa. Mä tykkään aina lukea, mitä kamaa tuotoksiin on käytetty, joskus niistä saa hurjan kivoja inspiraatioita omiinkin askarteluihin:)
  Korttisi värimaailma on just mun mieleen ja toi Timpan peura on taas sellainen "ihanpakkosaadaheti-itsellekkin" juttu...no, jos malttais välillä vähän toppuutella ja yrittäis pärjätä niillä matskuilla mitä kotona löytyy:) Siis korttiisi vielä; Taustapaperit on todella ihania ja toi tekstileimasin on hienosti aseteltu:)

  VastaaPoista
 6. Upea kokonaisuus. Kivat värit ja kaunis peura. Korttiin käytettyjen materiaalien luetteloa aina kiva selata vaikka kovin harvoin itse sellaista kirjoittelen. Pitäisi ehkä.

  VastaaPoista
 7. Todella upea tämä korttisi, niin huolellisesti tehty! Ja tuo peura on todella kaunis!

  VastaaPoista