lauantai 26. marraskuuta 2011

Tulitikkuja ja teippiä


Tampereen kädentaitomessuilta ostin tuunattavia tulitikkuaskeja ja washi-teippiä. Alunperin en aikonut näitä kahta ostosta yhdistää, mutta kun mietiskelin mihin teippiä voisi käyttää, niin tulitikkuaskit sattuivat juuri näköpiiriin. Askit valmistuivat hurjan nopeasti, washiteippiä on helppo käsitellä ja virheet saa nopsasti korjattua. Tähtikuvioiset teipit ovat ostoksia Peikonpojan myyntipisteestä, sieltä tarttui mukaan myös ihana Japanilainen teippi-idea kirjanen. Nuottikuvioinen teippi on Tim Holtzin.

Ruusukkeen kieputtaminen onnistui aika vähällä harjoittelulla ja mikä parasta, se tarttui kiinni loistavasti ilman liimaa. Toisen askin lumihiutaleet ovat Martha Stewardin leikkurilla leikattuja ja päälle olen laittanut kimalleliimaa (frosted lace).

Huomenna luvassa postaus askartelunurkkauksestani, kuvat on otettu ja yritän käsitellä ne julkaisukuntoon. Kiva kun kurkkasit :)

3 kommenttia:

 1. Hienoja! Jännityksellä odotetaan kuvia askartelunurkkauksestasi...

  VastaaPoista
 2. Hyvin pääsivät teipit käyttöön ;) kauniita niistä tuli!

  Askartelunurkan kuvia odotellaan täälläkin (vaikka tiedänkin miltä se näyttää ihan livenä, heh)...

  VastaaPoista
 3. Onpas ihania nämä tekemäsi tulitikkurasiat, ja ihania teippejä! Kivoja ideoita on askartelunurkkauksessasi, niitäkin kuvia kurkistelin äsken :)

  VastaaPoista